Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Αυτός είναι ο νέος Harry Potter (Pics)

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του επικείμενου θεατρικού ‘Harry Potter and the Cursed Child’. Μόνο αυτό σας λέμε.

Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά τα νέα για την όγδοη ιστορία Harry Potter και το ταξίδι που θα κάνει μέχρι το θεατρικό σανίδι του West End, είχαμε αρχίσει τα τσιμπήματα για να διαπιστώσουμε αν κοιμόμαστε.
Τελευταία που άρχισε η ημερομηνία της πρεμιέρας να κοντοζυγώνει, το ‘Harry Potter and the Cursed Child’ άρχισε να μοιάζει περισσότερο με πραγματικότητα και λιγότερο με μια ιδέα που μπορούν να πάρουν πίσω.
Τώρα που έχουμε στα χέρια μας τις πρώτες φωτογραφίες, όχι απλά των ηθοποιών που επιλέχθηκαν, αλλά των ηθοποιών μέσα στον ρόλο τους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ναι, συμβαίνει τώρα, έρχεται, ήρθε.

Harry Potter - Jamie Parker


Ginny Potter - Poppy Miller



Albus Severus Potter - Sam Clemmett




Οικογένεια Potter



To ‘Harry Potter and the Cursed Child’ είναι μία ιστορία των J.K. Rowling, Jack Thorne και John Tiffany, είναι κανονικό μέρος του μαγικού κόσμου της Rowling και έχει την πρεμιέρα του στο West End του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου, στο Palace Theater.
Το καστ συμπληρώνεται από τους Paul Thornley στον ρόλο του Ron Weasley και την Noma Dumezweni στον ρόλο της Hermione Granger. Πού είναι οι δικές τους επίσημες φωτογραφίες;;;
Δείτε αυτήν εδώ για να πάνε τα φαρμάκια κάτω.