ΥΛΙΚΑ
750 γρ. αλεύρι
½ φλ. μέλι
Χυμό από 3 πορτοκάλια
1,5 φλ. ζάχαρη
1 φακ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
Κανέλλα
2 φλ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνεις σε ένα μεγάλο μπολ το λάδι, την ζάχαρη και το μέλι. Ανακατεύεις καλά. Σε ένα μεγάλο ποτήρι ανακατεύεις το χυμό πορτοκάλι με τις σκόνες (μπέικιν πάουντερ και μαγειρική σόδα και κανέλλα). Ρίχνεις το υγρό μέσα στο μπολ και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Τέλος, ρίχνεις σταδιακά το αλεύρι και ζυμώνουμε. Όταν γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα είναι έτοιμο. Πλάθεις τα κουλουράκια μας και τα ψήνεις 20 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
Καλή όρεξη!