Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Έλληνας φοιτητής σε Παπανδρέου: "Ρε καραγκιόζη"(Vid)

Έλληνας φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ φώναξε στον Παπανδρέου "Ρε καραγκιόζη".
Νέα φραστική επίθεση από φοιτητές δέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Μάντσεστερ, με θέμα "η κρίση στην Ευρωζώνη και ο ρόλος των προοδευτικών πολιτικών για την επίλυσή της".

Στην ομιλία του ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε για την πορεία που έχει πάρει η Ευρωζώνη αφήνοντας αιχμές κατά των Ευρωπαίων ηγετών.
"Η Ελλάδα δεν είναι το πρόβλημα της Ευρωζώνης", είπε μεταξύ άλλων.
Για μια ακόμη φορά ο πρώην πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε της αποφάσεώς του για δημοψήφισμα, επιβεβαιώνοντας μάλιστα πως ο Γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί είχε εξοργιστεί τότε μαζί του.
Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο τρόπος διαχείρισης της υπόθεσης της Κύπρου, δηλαδή το κούρεμα στις καταθέσεις, υπονόμευσε ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη στο χρηματοπιστωτικό τομέα.
Όταν όμως ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να κάνει λόγο για τα CDS ένας φοιτητής από το ακροατήριο έχασε την υπομονή του και άρχισε να φωνάζει αποκαλώντας τον "Ρε καραγκιόζη".
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το φόρουμ "Manchester Jean Monnet Centre of Excellence (JMCE)" του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ.











http://news247.gr/