Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Μέσα και ο Καστίγιο στην 23άδα του Εκουαδόρ

Ο τεχνικός του Εκουαδόρ, Ρεϊνάλδο Ρουέντα, ανακοίνωσε την 23άδα των εκλεκτών του για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία. Στην αποστολή ο Σεγούνδο Καστίγιο που τραυματίστηκε στο φιλικό με το Μεξικό.

Ο Σεγούνδο Καστίγιο αποχώρησε τραυματίας από το πρόσφατο φιλικό με το Μεξικό, ωστόσο οι εξετάσεις στις οποίες  υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπάρχουν πιθανότητες να καταφέρει να αγωνιστεί στη διοργάνωση και ο Ρεϊνάλδο Ρουέντα πήρε το ρίσκο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.
Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια άλλη έκπληξη για την ομάδα της Λατινικής Αμερικής, με τον Αντόνιο Βαλένσια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι το όνομα που ξεχωρίζει από τη σχετική λίστα.
Η αποστολή του Εκουαδόρ:
Τερματοφύλακες: Μάξιμο Μπανγκέρα (Μπαρσελόνα), Αντριάν Μπόνε (Ελ Νασιονάλ), Αλεξάντερ Ντομίνγκες (Λίγκα ντε Κίτο)
Αμυντικοί: Γκάμπριελ Ατσιλιέρ (Εμελεκ), Βάλτερ Αγιοβί (Πατσούκα), Όσκαρ Μπάγκι (Εμελεκ), Φρίκσον Εράσο (Φλαμένγκο), Χόρχε Γουάγουα (Εμελεκ), Χουάν Κάρλος Παρέδες (Μπαρσελόνα, Εκουαδόρ).
Μέσοι: Σεγούνδο Καστίγιο (Αλ Χιλάλ), Κάρλος Γρουέσο (Στουτγγάρδη), Ρενάτο Ιμπάρα (Φιτέσε), Φιντέλ Μαρτίνες (Τιχουάνα), Κρίστιαν Νομπόα (Ντιναμό Μόσχας), Λουίς Σαριτάμα (Μπαρσελόνα), Αντόνιο Βαλένσια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Έντισον Μέντες (Σάντα Φε).
Επιθετικοί: Χάιμε Αγιοβί (Τιχουάνα), Φελίπε Καϊσέδο (Αλ Τζαζίρα), Τζέφερσον Μοντέρο (Μορέλια), Χοάο Ρόχας (Μορέλια), Ενέρ Βαλένσια (Πατσούκα), Μίκαελ Αρόγιο (Ατλάντε).

www.contra.gr