Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφιος στην Άρτα ο Αλέξης Τσίπρας.

Υποψήφιος στην Άρτα ο Αλέξης Τσίπρας. Έρχεται για να μιλήσει στο νομό!   Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άρτα, κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.


   «Την σπουδαία και νικηφόρα μάχη για την ανατροπή και την διεκδίκηση της κυβέρνησης της Αριστεράς, θα τη δώσουμε όλοι μαζί με δύναμη κι ενθουσιασμό για την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο νομό μας», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του κόμματος.
   Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί σύντομα την Άρτα, όπου θα γίνει και η αντίστοιχη προεκλογική συγκέντρωση. Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Άρτας καλωσορίζοντας τον πρόεδρο στο ψηφοδέλτιο του νομού, εκφράζει την βαθιά της εκτίμηση στον Χάρη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος με χαρά και τιμή αποσύρει την δική του υποψηφιότητα. Επομένως το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές Βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουάριου 2015 στο νομό Άρτας αποτελείται από τους εξής: Αλέξης Τσίπρας (πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ), Όλγα Γεροβασίλη (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Άρτας, γιατρός), Κώστας Γκούντας (περιφερειακός σύμβουλος «Ήπειρος Ανατροπής», γιατρός), Άγγελος Ξυλογιάννης (δημοτικός σύμβουλος «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή», αγρότης-επιχειρηματίας), Βασίλης Τσίρκας (δικηγόρος).