Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο και όμως Ολυμπιακό!

Ρε, πάτε καλά; 

  Το πειραϊκό σωματείο διαμαρτυρήθηκε στην ΕΠΟ για την αντιμετώπιση των διεθνών από τον Σάντος! Επόμενο στάδιο το ζουρλάδικο!

Ξέραμε ότι τους έχει φτάσει μέχρι την... κάλτσα ενόψει του Σαββάτου αλλά εκεί στο λιμάνι έχουν ξεφύγει εντελώς. Κάτι θα έχει το νερό, δεν εξηγείται αλλιώς. Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ για να πάρετε μια πρώτη γεύση και... συνεχίζουμε: « Την έντονη δυσαρέσκειά του προς την ΕΠΟ για την αντιμετώπιση των Ελλήνων διεθνών παικτών του σε σχέση με αυτήν που έχουν οι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού, εξέφρασε ο Ολυμπιακός. 

Στην διαμαρτυρία της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επισημαίνει ότι με τις επιλογές που έγιναν για τα δύο φιλικά της γαλανόλευκης, οι παίκτες των Πειραιωτών, επιβαρύνθηκαν πολύ περισσότερο σε σχέση με τους «πράσινους», εν όψει του μεταξύ τους ντέρμπι»!


Αν δεν έχετε πάθει... εγκεφαλικό ή δεν πεθάνατε από τα γέλια, συνεχίζουμε για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά γιατί οι τύποι είναι ένα βήμα πριν το ζουρλάδικο! Ο Σάντος κάλεσε από το πειραϊκό σωματείο τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μανιάτη και Χολέμπας με τους τρεις πρώτους να παίρνουν και φανέλα βασικού στο φιλικό της Παρασκευής με την Ρωσία.


Από την Παιανία πήρε τους Κατσουράνη, Καραγκούνη που αγωνίστηκαν κανονικά και τον νεαρό Καπίνο. Ακούστε και για τι ακόμα... σκούζουν. Για το γεγονός πως δεν κάλεσε τον Σπυρόπουλο! Ας αφήσουμε στην άκρη το εθνικό συμφέρον και την τιμή που έχει κάθε σύλλογος να εκπροσωπείται στην Εθνική ομάδα, ας κάνουμε στην άκρη το γεγονός πως γκρινιάζουν ακόμη και για τον Καπίνο που δεν έπαιξε! Οι άνθρωποι ζητούν τα ρέστα και για τον Σπυρόπουλο που έχασε την θέση του από τον δικό τους Χολέμπας. Δηλαδή ζητούν από τον Σάντος να συμπεριλάβει τον αρνητικότατο «Σπυρό» και να άφηνε εκτός τον δικό τους παίκτη που τόσο καιρό μας έπρηζαν με το ελληνικό διαβατήριο! Δηλαδή ρε μάγκες, ο Παναθηναϊκός που έχασε τον Νίνη στο Ισραήλ, τι έπρεπε να κάνει; Να ζητήσει το... κρέμασμα του Σάντος;


ΣΑΝΤΟΣ:«Δεν είμαι προπονητής των αιωνίων»

  Ο ομοσπονδιακός τεχνικός λίγο πριν από την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας για την Αυστρία εν όψει του φιλικού της Τρίτης (15/11) απέναντι στη Ρουμανία τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας για το EURO 2012».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μετά το φιλικό κόντρα στη Ρωσία, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά και να δώσουμε χρόνιο συμμετοχής και σε κάποια παιδιά. Στο ματς με τη Ρωσία δεν έμεινα ευχαριστημένος σε πολλά σημεία».

Όσο για το ματς με τη Ρουμανία είπε: «Δεν πάμε για να χάσουμε. Όχι επειδή κυνηγάμε κάποιο ρεκόρ, αλλά επειδή φοράμε το εθνόσημο και θέλουμε τη νίκη».

Τέλος για τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σχετικά με τη συμμετοχή των παικτών τους στην Εθνική λίγο πριν από το ντέρμπι ανέφερε: «Εγώ δεν είμαι προπονητής ούτε του Παναθηναϊκού ούτε του Ολυμπιακού αλλά της Εθνικής ομάδας».