Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Μοντέλο για φίλημα η Ραφαέλι (photos)

Με τις αναλογίες που έχει, έγινε εξώφυλλο στο Sports Illustrated, αλλά και "άγγελος" στα show της Victoria's Secret.


Η Μπαρ Ρεφαέλι κάνει την «εμφάνισή» της στη στήλη του «Sday Ladies».


1.jpg

 

Γεννήθηκε το 1985 από εβραϊκή οικογένεια στο Hod HaSharon, στο Ισραήλ και οι γονείς της είχαν στην κατοχή τους μία φάρμα αλόγων. Η μητέρα της ήταν επιτυχημένο μοντέλο της δεκαετίας του ’70, με το όνομα Tzipi Levine. Παρόλο που έχει τρεις αδερφούς, ξεκίνησε την καριέρα του μοντέλου από τους οχτώ μήνες της ζωής της, όταν εμφανίστηκε σε διαφημίσεις.

2.jpg

 

Το γεγονός ότι έπρεπε να φορέσει σιδεράκια την ανάγκασε να ματαιώσει τα σχέδιά της για το modeling, για να ασχοληθεί ξανά σε ηλικία 15 ετών, υπό την προστασία του πρακτορείου Irene Marie Models. Το 2000 η Μπαρ Ρεφαέλι κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο «Model of the Year», κάτι που σαφώς τις άνοιξε ακόμα περισσότερο το δρόμο προς την επιτυχία. Επίσης, επιλέχτηκε να αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρείας Renuar, αλλά και να εμφανιστεί στους καταλόγους του 2002 και 2003.

3.jpg

 

«Μου αρέσει να δουλεύω με διαφορετικούς φωτογράφους γιατί ο καθένας έχει διαφορετικές ιδέες και τρόπους δουλειάς και μου αρέσει να τους γνωρίζω. Είναι καλλιτέχνες και τους εμπιστεύομαι. Αλλά νομίζω ότι είναι μια συνεργασία μεταξύ του μοντέλου και των φωτογράφων- ο φωτογράφος μπορεί να μου πει το όραμά του για τη φωτογράφιση, αλλά είμαι εγώ μπροστά στο φακό που είτε του το «βγάζω» είτε όχι.»


4.jpg

 

Έχει κάνει και τηλεοπτικές όμως εμφανίσεις όπως στην αγγλόφωνη ταινία, Session, του Ισραηλινού σκηνοθέτη Haim Bouzaglo.

5.jpg

 

Συμμετέχει εθελοντικά και στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Project Sunshine, ο οποίος εξασφαλίζει δωρεάν προγράμματα και υπηρεσίες σε παιδιά που αντιμετωπίζουν επικίνδυνες ασθένειες.
 

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

6.jpg

7.jpg


8.jpg


9.jpg
  10.jpg

11.jpg
 12.jpg13.jpg 14.jpg

15.jpg
 16.jpg

17.jpg
 18.jpg

19.jpg