Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Στο Βιετμάμ το ονομάζουν φιδόκρασο και το κατασκευάζουν παίρνοντας βιετναμέζικο ουίσκι και προσθέτοντας ένα ολόκληρο… φίδι.

ΒΙΕΤΝΑΜ: Τοπικό ποτό με φίδι μέσα στο μπουκάλι
Το αφήνουν μέσα στο βάζο για έξι μήνες και μετά… άσπρο πάτο!

Μάλιστα οι Βιετμαμέζοι θεωρούν το συγκεκριμένο ποτό φαρμακευτικό αφού υποστηρίζουν πως θεραπεύει και προλαμβάνει πολλές ασθένειες.
Αν η τεκίλα με το σκουλήκι σας προκαλεί αηδία, που να δείτε και τις παρακάτω φωτογραφίες…



















http://periergaa.blogspot.com