Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Προκαλεί ακόμα και στα 40! (photos)

  Μπορεί να είναι πλέον παντρεμένη, αλλά με το πρόσωπο που έχει και η τέλεια γραμμή της, σίγουρα δεν την εμποδίζουν να συνεχίζει την καριέρα της ως μοντέλο.
 
 
 Το «Τραπουλόχαρτο» παρουσιάζει την Kate Moss.

1.jpg

2.jpg
 
Γεννήθηκε το 1974 και κατάγεται από την Μεγάλη Βρετανία.

3.jpg

4.jpg
 
Η μεγάλη της ευκαιρία ήρθε όταν έκανε το 1993  την διαφημιστική καμπάνια  για τον οίκο Calvin Klein. Έγινε γνωστή η για την αγορίστικη φιγούρα της, γνωστή και ως "heroin chic, και άλλαξε ολοκληρωτικά την εικόνα που επικρατούσε στο modelling μέχρι τότε.

5.jpg 6.jpg
 
Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. Έχει κάνει μάλιστα περισσότερα από 30 εξώφυλλα μόνο για την βρετανική Vogue, πέρα από όλα τα άλλα για τις διεθνείς εκδόσεις, και έχει περπατήσει στις πασαρέλες όλων των γνωστών οίκων.

7.jpg  8.jpg
 
Το 2006  η Kate Moss κέρδισε το βραβείο Model of the Year στα British Fashion Awards, την μεγαλύτερη τιμή στην βρετανική μόδα.

9.jpg

10.jpg
 
Είχε την τιμή να ποζάρει στο νέο καυτό ημερολόγιο της Pirelli για το έτος 2012.

11.jpg 12.jpg
 
Δεν ήταν ποτέ η πιο όμορφη ή η πιο ψηλή από όλα τα μοντέλα, είχε απλά πολύ λαμπερά μαλλιά και την αγαπούσε ο φακός. Όμως, κατάφερε και έκανε καριέρα και μάλιστα τεράστια.

13-(1).jpg

14.jpg
 
Είναι το κορίτσι που καθιέρωσε το size zero! Ωστόσο, έκανε μια κόρη, παντρεύτηκε, μεγάλωσε και μυαλό δεν έβαλε…

15.jpg 16.jpg
 
Η Kate Moss πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand Mango για την Άνοιξη του 2012.

17.jpg  18.jpg
 
Πριν από λίγο καιρό, είχε ταλαιπωρηθεί από μια νευρική διαταραχή που της είχε προκαλέσει παράλυση στο χέρι της. Τέλος καλό, όλα καλά.
 
19.jpg  
20.jpg