Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ζανγκ Ζιγί: Η διάσημη Κινέζα σταρ κατηγορείται για πορνεία


Η Ζανγκ Ζιγί εμπλέκεται σε κύκλωμα πορνείας, που επέβλεπε ο ισχυρός Κινέζος πολιτικός Μπο Σιλάι!





Μια από τις πιο αγαπημένες Κινέζες ηθοποιούς, πασίγνωστη και στο Χόλιγουντ, πρωταγωνίστρια των ταινιών «Τίγρης και Δράκος», «Ιπτάμενα στιλέτα» και «Αναμνήσεις μιας Γκέισας», η Ζανγκ Ζιγί (Zhang Ziyi) εμπλέκεται σε κύκλωμα πορνείας, που επέβλεπε ο ισχυρός Κινέζος πολιτικός Μπο Σιλάι (Bo Xilai)!

Η είδηση ξεκίνησε από κινέζικη ιστοσελίδα με έδρα τις ΗΠΑ, όπου δημοσιεύτηκε ότι η Κινέζα σταρ είναι συνοδός πολυτελείας με «ταρίφα» 1 εκατ. τη βραδιά.
Η Ζανγκ Ζιγί υποτίθεται ότι πληρώθηκε έξι εκατομμύρια γιουάν (σχεδόν ένα εκατ. δολ.), προκειμένου να περάσει ένα βράδυ με τον Σου Μινγκ, ισχυρό επιχειρηματία και χρηματοδότη του χαρισματικού αλλά αμφιλεγόμενου πρώην ηγέτη του Κομμουνιστικού Κόμματος της μεγαλούπολης Τσονγκτσίνγκ της Κίνας, Μπο Σιλάι.
Οι φήμες οργιάζουν υποστηρίζοντας ότι η 33χρονη σταρ συνέχισε σχέση επί πληρωμή με τον Μπο Σιλάι, συγκεντρώνοντας για δέκα συναντήσεις σεξ το ποσό των 100 εκατομμυρίων γιουάν. Ο Μπο Σιλάι δεν ήταν αποκλειστικός πελάτης της, αφού «συναντήσεις» είχε και με άλλους επιφανείς αξιωματούχους. Θεωρείται ότι η Κινέζα σταρ των «Αναμνήσεων μιας Γκέισα» έβγαλε 100 εκατ. δολάρια τα τελευταία 10 χρόνια, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε κυβερνητικούς υπαλλήλους και πολιτικούς.
Η είδηση - που ξεκίνησε από γνωστή εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ, την Apple Daily - έχει κάνει το γύρο του κόσμου, ωστόσο οι πηγές είναι σκιώδεις και οι δημοσιογράφοι που αναπαράγουν την είδηση εμφανίζονται εξαιρετικά επιφυλακτικοί.
Πόρνη πολυτελείας η Ζανγκ Ζιγί;
Πόρνη πολυτελείας η Ζανγκ Ζιγί;
Η ηθοποιός αρνείται ότι έχει σχέση με το σκάνδαλο και απειλεί να λάβει νομική δράση κατά των μέσων ενημέρωσης που μετέδωσαν τις φήμες. «Όποιο και αν είναι το κόστος, θα αναλάβω νομική δράση και θα κυνηγήσω το θέμα μέχρι τέλους», δήλωσε η ηθοποιός.
Με τον Vivi Nevo
Με τον Vivi Nevo
Ο τελευταίος επίσημος δεσμός της Κινέζας σταρ ήταν με τον Αμερικανο-Ισραηλινό πολυεκατομμυριούχο της Time Warner, Aviv "Vivi" Nevo (πρώην δεσμό της Κέιτ Μος). Το 2008 αρραβωνιάστηκαν και όλοι πίστευαν ότι το ζευγάρι σύντομα θα παντρευτεί. Το ζευγάρι χώρισε το 2010, ενώ φήμες είχαν κυκλοφορήσει ότι η Ζιγί απάτησε τον Νεβό με παντρεμένο επιχειρηματία, το 2009.