Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

"Τhe Killing"(FORBRYDELSEN): Απόψε το τελευταίο επεισόδιο

Τhe Killing: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο Aπόψε ολοκληρώνεται η σειρά μυστηρίου "The Killing" δανέζικης παραγωγής με την προβολή των δύο τελευταίων επεισοδίων από τιο Mega. 

Διαβάστε την περίληψη:


19η ΗΜΕΡΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
To κυνήγι για τον εξαφανισμένο ύποπτο παίρνει απρόσμενη τροπή, ενώ όλα είναι εναντίον της Σάρα. Κι ενώ υπάρχει καταιγιστική ροή πληροφοριών, η μάχη ανάμεσα στον Χάρτμαν και στον Μπρέμερ δίνεται τώρα στα τηλεοπτικά μέσα, αλλά στο δημαρχείο ο Χάρτμαν δεν ξέρει ποιόν να εμπιστευτεί. Την ώρα που η Περνίλε και ο Τάις ετοιμάζονται να μετακομίσουν  στο καινούριο τους σπίτι, κάτι πηγαίνει στραβά.
20η ΗΜΕΡΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
'Εχοντας απομακρυνθεί από την υπόθεση και πιο αποφασισμένη από ποτέ, θα καταφέρει άραγε η Σάρα να βρει τον δολοφόνο της Νένα; Στο δημαρχείο ο Χάρτμαν έχει πάρει την κάτω βόλτα, μέχρι την στιγμή που παίρνει πληροφορίες που μπορεί να αλλάξουν τα πάντα. Η Περνίλε και ο Τάις προσκαλούν φίλους στο σπίτι για τα γενέθλια του 'Αντον, αλλά η βραδιά παίρνει μια σκοτεινή και απρόσμενη τροπή.


Αστυνομική σειρά δανέζικης παραγωγής
Παίζουν:
Σόφι Γκραμπόλ (Σάρα Λουντ), Σόρεν Μάλινγκ (Γιαν Μάιερ), Λαρς Μίκελσεν (Τρόλς Χάρτμαν), Μπγιαρν Χένρικσεν (Τάις Μπερκ Λάρσεν), Αν Ελεονόρα Γιόργκενσεν (Περνίλε Μπερκ Λάρσεν) 

 

http://www.enikos.gr