Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Καλωσορίστε το PlayStation 4

Posted ImageΜάθετε τις αποκαλύψεις για το PlayStation 4, το νέο χειριστήριο DUALSHOCK 4 και τα πρώτα παιχνίδια που θα συνοδεύσουν την κυκλοφορία τους, καθώς και οτιδήποτε αφορά και βγαίνει στην δημοσιότητα για την νέα next-gen κονσόλα της Sony...το πολυαναμενόμενο PS 4
 

 
 
 
PlayStation 4


Posted Image Το PS4 υπόσχεται να σας προσφέρει παιχνίδια, που μπορείτε να απολαύσετε όποτε, όπου και όπως θέλετε, χάρη σε ένα σύστημα ειδικά σχεδιασμένο να ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών δημιουργών του πλανήτη.

Posted Image Θα μπορείτε να παίζετε ψηφιακούς τίτλους ενώ τους κατεβάζετε από το PlayStation Store και να ενημερώνετε το PS4 ακόμη κι όταν το έχετε απενεργοποιήσει.

Posted Image Επίσης, θα μπορείτε να παίζετε αμέσως οποιοδήποτε αποθηκευμένο παιχνίδι από εκεί που το αφήσατε – η "λειτουργία αναστολής" του PS4 σας απαλλάσσει από τους χρόνους φόρτωσης και σας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίζετε το παιχνίδι σας πατώντας απλά το κουμπί λειτουργίας.

Posted Image Η τεχνολογία Gaikai σας επιτρέπει να δοκιμάσετε απευθείας ενότητες παιχνιδιών που θα τραβήξουν την προσοχή σας στο PlayStation Store.

Posted Image Δείτε τι σκαρώνουν οι φίλοι σας και παρακολουθήστε παιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και μουσική που θα σας προτείνονται βάσει του γούστου σας στην πρωτοποριακά σχεδιασμένη οθόνη μενού του PS4.

Posted Image Ζωντανή μετάδοση του παιχνιδιού σας μέσω Ustream. Αν κολλήσετε κάπου, οι φίλοι σας μπορούν να συμμετέχουν για να σας βοηθήσουν ή να σας προσφέρουν τις συμβουλές τους σε πραγματικό χρόνο.

Posted Image Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε πλήθος εφαρμογών, όπως ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web.

Posted Image Επίσης, θα μπορείτε να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια PS4 στο PlayStation Vita μέσω Wi-Fi με τη λειτουργία Remote Play (Απομακρυσμένο παιχνίδι).

Posted Image Στο μεταξύ, το νέο PlayStation App σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέπετε το smartphone σας σε δεύτερη οθόνη- για παράδειγμα, θα μπορείτε να βλέπετε ένα χάρτη ή την πρόοδο ενός φίλου σας στην ίδια ενότητα ενός παιχνιδιού.

DUALSHOCK 4


Posted Image
Posted Image
Posted Image

Posted Image Ο νέος, ενσωματωμένος αισθητήρας προσφέρει χειρισμό κίνησης υψηλής ευαισθησίας.

Posted Image Θα έχετε τη δυνατότητα να αλληλεπιδράτε με παιχνίδια με νέους τρόπους, χάρη στην επιφάνεια αφής στο μπροστινό μέρος του χειριστηρίου.

Posted Image Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερα ηχητικά εφέ από το ενσωματωμένο ηχείο. Η υποδοχή ακουστικών σας επιτρέπει να ακούτε αυτά τα ηχητικά εφέ με λεπτομέρεια καθώς και να συνομιλείτε με τους φίλους σας.

Posted Image Οι δύο γνώριμοι αναλογικοί μοχλοί του χειριστηρίου έχουν βελτιωθεί για ακόμη περισσότερη ακρίβεια.

Posted Image Η νέα προσθήκη, τα καμπυλωτά πλήκτρα L2 και R2, θα σας προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο.

Posted Image Ανεβάστε φωτογραφίες και βίντεο στο Facebook πατώντας απλά το νέο κουμπί SHARE (διαμοιρασμού).

Posted Image Η LED Light Bar (γραμμή φωτισμού LED) στο επάνω μέρος του χειριστηρίου θα αντιστοιχεί στο χρώμα των χαρακτήρων του παιχνιδιού, ώστε οι παίκτες να μπορούν να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον. Έτσι, θα μπορείτε για παράδειγμα να παρακολουθείτε πότε ένας χαρακτήρας έχει τραυματιστεί.

Posted Image Εκτός από το χειριστήριο αναπτύχθηκε μια νέα κάμερα, που παρακολουθεί τη θέση του DUALSHOCK 4 μέσω της LED Light Bar (γραμμή φωτισμού LED).

Posted Image
Posted Image Χάσατε τη ζωντανή μετάδοση του PlayStation Meeting 2013; Τότε, επισκεφτείτε τη διεύθυνση eu.playstation.com/meeting2013 για να δείτε σε επανάληψη την αποκάλυψη της Νέας Υόρκης. 

http://www.wehellas.gr