Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Σοβαρό ατύχημα στο κέντρο της Άρτας με έναν νεκρό.

Έκανε «κούρσα θανάτου», σήμερα πρωινές ώρες στην περιφερειακή οδό και σφήνωσε κάτω από νταλίκα
Κούρσα θανάτου, ίσως προκαλώντας και την τύχη του, έκανε χθες το βράδυ απ’ το ΚΤΕΛ Άρτας, στον περιφερειακό δρόμο, ο Νεκτάριος Ελσιαγιέντ, για να σφηνωθεί σε σταθμευμένη νταλίκα, που βρισκόταν έξω απ’ το πρακτορείο μεταφορών Τζακώστα, όπου και έχασε την ζωή του. 


Σύμφωνα με την εκτίμηση των ανδρών της Τροχαίας, ο εκλιπών είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα με το κίτρινο seat, που οδηγούσε. Ίσως έκανε και κόντρα με άλλο όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν εμφανίστηκε πουθενά. Κάποιοι είπαν, την ώρα που συνέβη το ατύχημα, ότι η κόντρα των δυό οχημάτων, μπορεί να ξεκίνησε απ’ το ΚΤΕΛ Άρτας.

Κανένας δεν το καταθέτει αυτό επίσημα. Βεβαίως την ώρα του ατυχήματος, οι περίοικοι που αναστατώθηκαν και βγήκαν όλοι στον δρόμο, έλεγαν πως κάθε βράδυ γινόταν κόντρες στον περιφερειακό δρόμο και τα οχήματα που συμμετείχαν σ’ αυτές, ήταν τέσσερα ή πέντε, μεταξύ των οποίων και αυτό του Νεκτάριου.

 Επίσης, μέσα στην τραγική ατυχία, που βρήκε το Νεκτάριο, κάποιοι εκτιμούσαν, ότι προέκυψε και η τύχη. Έλεγαν πως με την τροχιά που είχε πάρει το κίτρινο seat, αν δεν βρισκόταν στο δρόμο του η νταλίκα, θα κατευθυνόταν σε παρακείμενη καφετέρια, που εκείνη την ώρα είχε κόσμο…

Ο τραγικός θάνατος, του Νεκτάριου, έρχεται να συμπληρώσει το δράμα, μιας οικογένειας που κυριολεκτικά χάθηκε, τα τελευταία χρόνια. Είχε προηγηθεί η αυτοκτονία του πατέρα του. Ακολούθησε ο τραγικός θάνατος, του αδερφού του Φανούρη και ο επίσης τραγικός θάνατος του Νεκτάριου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα (05-09-2013) και ώρα 01:10΄ στο 74ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας – Ιωαννίνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο Δ.Χ. Φορτηγό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.