Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Αποκαλυπτήρια για το επετειακό εξώφυλλο του Playboy με την Κέιτ Μος «κουνελάκι»

Αποκαλυπτήρια για το επετειακό εξώφυλλο του Playboy με την Κέιτ Μος «κουνελάκι»

Σεμνότερο, ως επετειακό, το εξώφυλλο για τα 60 χρόνια του Playboy αποκαλύφθηκε ύστερα από αναμονή εβδομάδων προς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, με την Κέιτ Μος να ποζάρει ως κουνελάκι και να φιλοξενείται σε ένα 18 σελιδο αφιέρωμα με την ίδια σε μια σειρά ημίγυμνων φωτογραφήσεων.


Η 39χρονη Κέιτ Μος θεωρήθηκε από τα στελέχη του Playboy, αλλά και από τον ίδιο τον Χιου Χέφνερ, ως ιδανική επιλογή για το επετειακό τεύχος. H Μος πόζαρε για τους διακεκριμένους φωτογράφους μόδας Μερτ Αλας και Μάρκους Πιγκότ.



«Η επετειακή έκδοση του Playboy είναι ένας ύμνος στα 60 χρόνια όμορφων γυναικών, καλού γούστου, σεξουαλικής χειραφέτησης και αλλαγής της δημοσιογραφίας. Το να έχεις την Κέιτ Μος, ένα παγκόσμιο είδωλο και το σημαντικότερο σούπερ μόντελ των τελευταίων 25 ετών, στο εξώφυλλο είναι ο ιδανικός τρόπος για να κοιτάξουμε στα επόμενα 60 χρόνια του Playboy» δήλωσε ο διευθυντής του περιοδικού Τζίμι Γιέλινεκ.



Ο ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ προσέθεσε: «Από τη γέννησή του, το Playboy υπερασπίστηκε την ελευθερία του λόγου, την ελευθερία της επιλογής και την ελευθεροτυπία. Είμαι υπερήφανος που γιορτάζουμε αυτήν την επέτειο ενώ το περιοδικό συνεχίζει την αποστολή του, που είναι η προώθηση αυτών των θεμελιωδών αξιών στις επόμενες δεκαετίες».


http://www.ofono.gr