Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Συντετριμμένη η Αρτινή κοινωνία, η παιδίατρος Μαρία Ποντικάκη οδηγός του αυτοκινήτου


Συντετριμμένη η Αρτινή κοινωνία, η παιδίατρος Μαρία Ποντικάκη οδηγός του αυτοκινήτου


Συντετριμμένη είναι όλοι οι Αρτινοί από το τροχαίο ατύχημα την Τρίτη το μεσημέρι έξω από το Γλυκόριζο Άρτας, κοντά στον Άγιο Γεώργιο.
Η παιδίατρος Μαρία Ποντικάκη ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου, πρόκειται για μία συμπαθέστατη ιατρό, γνωστή σε όλους τους Αρτινούς. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμη ο γιος της και άλλοι τρεις φίλοι του, οι οποίο μετά το σχολείο πήγαιναν με την κ. Ποντικάκη στην Περάνθη Άρτας, όπου και διαμένουν. Σοκαρισμένοι είναι και οι συμμαθητές-καθηγητές των ανήλικων αγοριών, μαθητών του 2ου Λυκείου Άρτας και του Τεχνικού Λυκείου, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται στο Νοσοκομείο Άρτας. Αγαπητά παιδία, γνωστά και για την αθλητική τους δράση, καθώς δύο εξ' αυτών είναι ποδοσφαιριστές σε τοπικές ομάδες.
Η τελευταία εξέλιξη
Η παιδίατρος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, σε κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη κατάσταση. Εκεί παραμένει σε κρίσιμη επίσης κατάσταση το ένα από τα τέσσερα παιδιά. Ο γιος της γιατρού μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, λόγω έλλειψης κλινών στην Άρτα και τα άλλα δύο παιδιά βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση στην Χειρουργική Άρτας. Το ατύχημα αυτό ξύπνησε επώδυνες μνήμες στην Άρτα από το πολύνεκρο που είχε σημειωθεί πριν λίγους μήνες στη Συκούλα Άρτας. Ευχή κι ελπίδα όλων είναι οι πέντε σοβαρά τραυματίες να επιστρέψουν γεροί στα σπίτια τους.



http://www.taxydromosartas.gr