Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

20 “μουσικά” tattoo για το 4o Big Tattoo Party

Όσο πιο hardcore η μουσική, τόσο πιο hardcore τα tattoo. Έχουμε και τα πειστήρια (με αφορμή το Big Tattoo Party Vol. 4, 7/3/14, Βοτανικός)
Tattoo και Rock ‘n’ Roll. Ή έστω απλά μουσική. Η σύνδεση είναι προφανής. Όσο προφανής είναι και η σύνδεση με αμέτρητες ποσότητες αλκοόλ και σεξ με groupies στα παρασκήνια. Εχουμε μικρά και διακριτικά σύμβολα όπως το R της Rihanna, το barcode της Pink. Εχουμε τα μικρομεσαία όπως τα τριαντάφυλλα της Lady Gaga. Και φαίνεται ότι όσο πιο hardcore γίνεται η κατάσταση τόσο περισσότερο συναντάμε “μανίκια”, “μπλουζάκια” και "ολόσομωμα". Τα σχέδια γίνονται μεγαλύτερα, τα tattoo πάνε σε περίεργα σημεία.
Αυτή τη σχέση τιμάει και το Big Tattoo Party Vol. 4 που διεξάγεται την Παρασκευή 7 Μαρτίου στο Votanikos Live Stage. Οι λάτρεις της σκηνής του tattoo, της Art & Street Culture, των Xtreme sports και της μουσικής μαζεμένοι όλοι σε ένα αυθεντικό urban event. Στη σκηνή του πάρτι θα εμφανιστούν οι GOMAD! & MONSTER, ο Dj The Boy, η LMTD team, οι Marvel Mode, ο Dj MR.Q, η Miss XV ενώ θα γίνει και ένα Special Dance Show από τους Dia de los Muertos.
Οπότε εμείς είπαμε να κάνουμε ένα “warm up party” που να συνδυάζει tattoo και μουσική. Και στο παρακάτω αφιέρωμα θα δεις τελικά πολύ διαφορετικούς μουσικούς να κάνουν το ίδιο πράγμα tattoo με τελειώς διαφορετικούς τρόπους. Το Billie Joe Armstrong, για παράδειγμα να κάνει tattoo τη γυναίκα του στο δεξί του χέρι και τον Chris Brown, ας πούμε,  κάνει tattoo την Rihanna όπως την “έφτιαξε” μετά τον ξυλοδαρμό.
Elvis meets Cobain στο στήθος (αλλά όχι στις επιρροές) του Fred Durst από τους Limp Bizkit
Hardcore. Ο ορισμός. Από τον Henry Rollins των Black Flag
To 50αράκι του 50cent
R όπως Rihanna, ή καλύτερα όπως "Rated R" ή καλύτερα όπως έλλειψη πρωτοτυπίας
O σατανάς στο κεφάλι του Kerry King των Slayer
Η φτερωτή νεκροκεφαλή στο στομάχι του M Shadows
Εργαλείο ο Travis Barker των Blink 182, έτσι;
Ο σατανάς στο χέρι του -και πορνοστάρ- Evan Seinfield
To “Let Love Rule” της άγνωστης θαυμάστριας του Lenny Kravitz
Tommy Lee. Κι άλλο εργαλείο
Η μαμά-άγκυρα της Beth Ditto. Οκ
Τα πολύ δύσκολο να τα προσέξεις ιαπωνικά της Nicki Minaj
H κοσμοθεωρία της Courtney Love
Η κοσμοθεωρία του Slash. Κερδίζει ο Slash
Τα ό,τι-πιο-σέξι-πάνω-της τριαντάφυλλα της Lady Gaga
O άντρακλας Chris Brown
Το να-μου-θυμίζεις-να-το-κλείνω-που-και-που “shhh…” στο δάχτυλο της Lilly Allen
To Barcode της Pink. Ok
O Ozzy. Ναι ρε φίλε, ο Ozzy
To photostrip της γυναίκας του Billie Joe Armstorng
Το Big Tattoo Party Vol.4 θα διεξαχθεί στις 07 Μαρτίου 2014, στο Votanikos Live Stage στο Γκάζι. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.



www.oneman.gr