Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η αποστολή της Γαλλίας

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ανακοίνωσε την αποστολή της Γαλλίας, άφησε εκτός τον Νασρί και η κοπέλα του έστειλε τα... μπινελίκια της μέσω του twitter. 
Ο Ντιντιέ Ντεσάν ανακοίνωσε την αποστολή της Γαλλίας για το Μουντιάλ, με τον Γκριεζμάν να είναι στην 23αδα. Αμπιντάλ, Κλισί και Νασρί οι μεγάλοι απόντες! Βέβαια, η κοπέλα του Νασρί αντέδρασε άμεσα με μήνυμα... γαλλικό στο twitter « Γαμ..ται η Γαλλία και ο Ντεσάμπ. Τι... σκατά προπονητής» έγραψε η Ανάρα Ατάνες και αρκετοί της στάθηκαν στο πλευρό της. Αναλυτικά η αποστολή.

Τερματοφύλακες: Μίκαελ Λαντρό (Μπαστιά), Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ)
Αμυντικοί: Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ), Μαμαντού Σακού (Λίβερπουλ), Ματιέ Ντεμπισί (Νιούκασλ), Λοράν Κοσιενλί (Αρνσεναλ), Λούκας Ντιν (Παρί), Ελιακίμ Μανγκαλά (Πόρτο), Μπακαρί Σανιά (Αρσεναλ), Πατρίς Εβρά (Μαν. Γιουνάιτεντ)
Μέσοι: Γιόαν Καμπάιγ (Παρί), Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους), Ματουϊντί (Παρί), Μούσα Σισοκό (Νιουκάσλ, Κλεμέν Γκρενιέ (Λυών), Ριο Μαβουμπά (Λιλ), Ματιέ Βαλμπουενά (Μαρσέιγ)
Επιθετικοί: Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν), Αντουάν Γκριεζμάν (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ολιβιέ Ζιρού (Αρσεναλ), Λουάκ Ρεμί (Νιούκασλ)


www.gazzetta.gr