Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ο Φαλκάο δεν πάει Μουντιάλ

Δεδομένη είναι πλέον η απουσία του Ρανταμέλ Φαλκάο από την 23άδα της Κολομβίας, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας.

Την πληροφορία μετέδωσε αρχικά το "Radio Continental" της Αργεντινής, λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη: το μεγάλο αστέρι των αντιπάλων της Ελλάδας στον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν θα πάρει το ρίσκο ν' ακολουθήσει την αποστολή, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο (ρήξη χιαστών) που είχε υποστεί τον περασμένο Ιανουάριο.
Ο Χοσέ Πέκερμαν περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή τον "τίγρη", αλλά η αγωνιστική κατάστασή του, παρόλο που επανήλθε σε ρυθμό προπονήσεων, δεν βελτιώθηκε στο βαθμό εκείνο που θα έπρεπε προκειμένου ο ομοσπονδιακός προπονητής των "καφετέρος" να τον υπολογίζει και αναγκαστικά τον έθεσε εκτός πλάνων.
Η απουσία του Φαλκάο αποτελεί τεράστιο πλήγμα για την Κολομβία, καθώς έχασε τον αρχισκόρερ της στα προκριματικά. Ο φορ της Μονακό είχε 9 γκολ, πίσω μόνο από τους Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι.

Η αποστολή της Κολομβίας

Τερματοφύλακες
Ντάβίδ Οσπίνα (Νις), Φαρίντ Μοντραγκόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Καμίλο Βάργκας (Σάντα Φε)
Αμυντικοί
Μάριο Γέπες (Αταλάντα), Κάρλος Βαλδές (Σαν Λορένσο), Κριστιάν Σαπάτα (Μίλαν), Άλβαρες Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ), Σαντιάγο Άριας (Αϊντχόφεν), Καμίλο Σούνιγα (Νάπολι), Πάμπλο Αρμέρο (Γουέστ Χαμ)
Μέσοι
Κάρλος Σάντσες (Έλτσε), Φρέντι Γουαρίν (Ίντερ), Αμπέλ Αγκιλάρ (Τουλούζ), Άλδο Ραμίρες (Μορέλια), Χουάν Κιντέρο (Πόρτο), Βίκτορ Ιμπάρμπο (Κάλιαρι), Χάμες Ροντρίγκες (Μονακό), Χουάν Κουαδράδο (Φιορεντίνα), Aλεσάντερ Μεχία (Νασιονάλ).
Επιθετικοί
Κάρλος Μπάκα (Σεβίλλη), Αντριάν Ράμος (Χέρτα), Τεόφιλο Γκουτιέρες (Ρίβερ Πλέιτ), Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο)


www.contra.gr