Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

"Έκοψε" Ρόσι και πήρε Κασάνο ο Πραντέλι

Έκπληξη της τελευταίας στιγμής για την αποστολή της εθνικής Ιταλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 που ανακοίνωσε ο Τσέζαρε Πραντέλι και στην οποία δεν περιλαμβάνεται ο Τζιουζέπε Ρόσι, αλλά αντιθέτως επέστρεψε ο Αντόνιο Κασάνο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σκουάντρα ατζούρα" δεν πείστηκε από τον επιθετικό της Φιορεντίνα, ο οποίος προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για το μεγαλύτερο μέρος του 2ου γύρου της σεζόν.
Αντιθέτως, οι προστριβές του με τον Αντόνιο Κασάνο παραμερίστηκαν και μαζί με τον Λορέντζο Ινζίνιε προτιμήθηκαν για τις θέσεις της επίθεσης, με τον φορμαρισμένο Ματία Ντέστρο της Ρόμα να μένει κι αυτός εκτός την τελευταία στιγμή.
Από εκεί και πέρα, ο στόπερ της Ίντερ, Αντρέα Ρανόκια ήταν στην προεπιλογή, αλλά δεν έφτασε μέχρι και την 23μελή αποστολή των φιναλίστ του Euro 2012.
Εκτός των Ρόσι, Ντέστρο και Ρανόκια, εκτός έμεινε και ο Ρικάρντο Μοντολίβο, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό της Ιταλίας με την Ιρλανδία. Τέλος, ο Πραντέλι "έκοψε" και τους Κριστιάν Μάτζιο, Μανουέλ Πασκουάλ και Ρόμουλο.

Η αποστολή της Ιταλίας

Τερματοφύλακες
Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους), Σαλβατόρε Σιρίγκου (Παρί Σεν Ζερμέν), Ματία Περίν (Τζένοα)
Αμυντικοί
Ινιάτζιο Αμπάτε (Μίλαν), Αντρέα Μπαρτζάλι (Γιουβέντους), Τζιόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Γκαμπριέλ Παλέτα (Πάρμα), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Ματέο Νταρμιάν (Τορίνο), Ματία ντε Σίλιο (Μίλαν)
Μέσοι
Ντανιέλε ντε Ρόσι (Ρόμα), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Αντρέα Πίρλο (Γιουβέντους), Κλαούντιο Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Τιάγκο Μότα (Παρί Σεν Ζερμέν), Αντόνιο Καντρέβα (Λάτσιο), Αλμπέρτο Ακουιλάνι (Φιορεντίνα), Μάρκο Παρόλο (Πάρμα)
Επιθετικοί
Μάριο Μπαλοτέλι (Μίλαν), Λορέντζο Ινζίνιε (Νάπολι), Τσίρο Ιμόμπιλε (Τόρινο), Αντόνιο Κασάνο (Πάρμα), Αλέσιο Τσέρτσι (Τορίνο)


www.contra.gr