Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ιστορίες τρέλας για ένα iPhone (Pics)

Μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για ένα iPhone; Οι ιστορίες τρέλας που μεταφέρονται μέσω διαδικτύου ξεπερνούν κατά πολύ τη φαντασία μας και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει μεταφερθεί από την τσέπη στο μυαλό μας.

Οι φωτογραφίες με τις ατέλειωτες ουρές έξω από τα καταστήματα της Apple και οι σκηνές που έστησαν κάποιοι, μέρες πριν την επίσημη εισαγωγή του πολύτιμου τηλεφώνου στα ράφια, είναι μόνο ένα μέρος από τον πυρετό που επικράτησε τις πρώτες ημέρες πώλησής του.
Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύει η Huffington Post, από το 2007 που κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone, έχει ειπωθεί ότι  φανατικοί των συγκεκριμένων έχουν πουλήσει ακόμα και τα παιδιά τους για να τα αποκτήσουν.
  • Συγκεκριμένα λέγεται ότι ένα ζευγάρι στην Κίνα κατηγορήθηκε για εμπορία παιδιών όταν πούλησαν τρία από τα παιδιά τους προκειμένου να αγοράσουν iPhones και καινούρια παπούτσια.
  • Ένας έφηβος στην Κίνα το 2011 πούλησε το νεφρό του και χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αγοράσει ένα iPhone και ένα iPad. Πέντε άνθρωποι στη συνέχεια κατηγορήθηκαν για εσκεμμένο τραυματισμό, συμπεριλαμβανομένου του χειρούργου που αφαίρεσε το νεφρό.
  • Η φωτογραφία με μια έφηβη που κόλλησε σε υπόνομο στην Αγγλία καθώς προσπαθούσε να πιάσει το κινητό της που είχε πέσει μέσα, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Τελικά την απεγκλώβισαν πυροσβέστες.
  • Οι εποχές άλλαξαν. Πριν λίγο καιρό, ένας Σαουδάραβας ζητησε ένα νέο iPhone 6 προκειμένου να παντρευτεί μια γυναίκα.
  • Κάποιος δήλωσε «επιχειρηματίας» και προσέλαβε αστέγους για να περιμένουν στην ουρά ενός καταστήματος της Apple αλλά δεν τους πλήρωσε όπως είχε υποσχεθεί.
  • Ένα κορίτσι στην Καλιφόρνια, βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά της να σταματήσει τον κλέφτη του iPhone της. Έπεσε πάνω στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του την ώρα που αυτός ανέπτυσσε ταχύτητα. Μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία πως ο οδηγός έκανε μπρος πίσω προκειμένου να την ρίξει από το αυτοκίνητο. Το κορίτσι υπέκυψε στα τραύματά του.
  • Το 2011, μία έφηβη στην Κίνα φέρεται να έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως θα πουλούσε την παρθενιά της σε όποιον της αγόραζε ένα iPhone 4.
  • Μέχρι και σκηνές είχαν στήσει αρκετοί άνθρωποι έξω από το κατάστημα της Apple στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του νέου iPhone 6. Μάλιστα ένας Γιαπωνέζος επιχείρησε να στηθεί έξω από κατάστημα για 7 μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου iPhone, ωστόσο του ζητήθηκε να φύγει.
Δείτε τις φωτογραφίες

iphone line
iphone line 2014
iphone line 2014

iphone line 2014

iphone line 2014
iphone line 2014

iphone line 2014

iphone line 2014
iphone line

iphone line
iphone

iphone

iphone


http://www.enikos.gr