Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

“Corriere Dello Sport”: "Τσίπρας, θριαμβεύει στην Ελλάδα ένας οπαδός του Παναθηναϊκού"

Η  “Corriere Dello Sport” σχολιάζει τις ποδοσφαιρικές προτιμήσεις του νέου πρωθυπουργού. Με τον τίτλο "Τσίπρας, θριαμβεύει στην Ελλάδα ένας οπαδός του Παναθηναϊκού", η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρεται στην ανάδειξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ως του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας.  


Μάλιστα, στον υπότιτλο του δημοσιεύματος επισημαίνεται πως "... ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, όπως ο ίδιος είχε παραδεχθεί σε δηλώσεις του, μερικούς μήνες, όταν είχε αναφερθεί στον Ματέο Ρέντσι (σ.σ. ο Ιταλός πρωθυπουργός)".
"Είναι μία νίκη που γράφει ιστορία: ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του, το ριζοπαστικο αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, θριάμβευσαν στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, φτάνοντας μία ανάσα από την αυτοδυναμία (η επίσημη καταμέτρηση τους δίνει 149). Μία μεγάλη νίκη για τον Τσίπρα, ο οποίος έχει δηλώσει ο ίδιος ότι είναι φανατικός υποστηρικτής του Παναθηναϊκού σε μία συνέντευξη πριν από μερικούς μήνες" αναφέρει η πρώτη παράγραφος του κειμένου και στη συνέχεια παρατίθενται εν συντομία οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2014 ο Αλέξης Τσίπρας,είχε μεταβεί στο Παλέρμο και στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, είχε ερωτηθεί εάν έχει κοινά σημεία με τον Ματέο Ρέντσι.

"Εκτός από την κοινή μας ηλικία, ξέρω μόνο ότι αυτός υποστηρίζει τη Φιορεντίνα και εγώ τον Παναθηναϊκό" είχε απαντήσει!
http://www.thebest.gr