Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ντένις ο τρομερός: Πώς είναι σήμερα το cast της ταινίας;

Θυμάσαι πόσες φορές έχεις δει την ταινία «Ντένις ο τρομερός»; Μάλλον αμέτρητες φορές μιας και από το 1993 που κυκλοφόρησε ήθελες πάντα να μιμηθείς τις σκανταλιές του ξανθού πιτσιρικά και γενικώς να μπλεχτείς σε περιπέτειες. 
Ο Mason Gamble πήρε το ρόλο του όταν πήγε στην οντισιόν με σκουλήκια στην τσέπη. Σήμερα είναι ολόκληρος άντρας 30 χρονών και μάλιστα πολύ γοητευτικός. Δεν θα μπορούσαμε, βέβαια, να τον χαρακτηρίσουμε «πειραχτήρι» με αυτή την εμφάνιση. Ο  Dennis, είναι ολόκληρος επιστήμονας μιας και σπούδασε οδοντιατρική στο πανεπιστήμιο UCLA, ενώ στη συνέχεια άλλαξε πεδίο και ασχολήθηκε με τη θαλάσσια βιολογία.  

Η ηθοποιός Joan Plowright που έπαιζε την Mrs Martha Wilson μόλις πέρυσι αποσύρθηκε από την υποκριτική. Σήμερα είναι 85 χρονών.  
Τα ίχνη της φιλενάδας του Dennis, Margaret Wade αγνοούνται. Η τελευταία φωτογραφία της Amy Sakasitz που κυκλοφόρησε ήταν η παρακάτω. 
To ίδιο και του Joey aka Kellen Hathaway. Το μόνο hint που έχουμε για την ύπαρξή του είναι αυτή η αμφίβολης προέλευσης φωτογραφία. 
Ο «κακός» της υπόθεσης Christopher Lloyd δεν χρειάζεται συστάσεις. Παραμένει μέχρι σήμερα ενεργός (και αγαπημένος) ηθοποιός. 
Μαμά του Dennis ήταν  η γνωστή ηθοποιός Lea Thompson που στα 54 της χρόνια είναι όμορφη και λαμπερή.
Και μπαμπάς του ο Robert Stanton που συνεχίζει την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής.