Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Διήμερο σεμινάριο flamenco με την Claudia Καραπάνου!

Σεμινάριο γνωριμίας με το flamenco με την Claudia Καραπάνου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με αυτόν τον τόσο δυναμικό χορό και θα διδαχθεί τεχνική,ρυθμολογία και χορογραφία. Ελάτε να ταξιδέψουμε ένα διήμερο στην Ανδαλουσία!Το σεμινάριο θα θα διεξαχθεί απο την Ακαδημία Χορού Τρικάλων, Ασκληπιού και Βύρωνος στα Τρίκαλα και θα ολοκληρωθεί μέσα σε 4 ώρες!

Το πρώτο δίωρο θα γίνει το Σάββατο 9/1 /2016 στις 14.00 με 16.00 και το δεύτερο δίωρο την Κυριακή 10/1/2016 στις 17.00-19.00.
Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής inbox Yioulia Petaraki ή στο 2431038082


λίγα λόγια για την Claudia...

Η Claudia Καραπάνου γεννήθηκε στο Salerno της νότιας Ιταλίας.Μεγάλωσε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Αθήνα όπου ξεκίνησε μαθήματα κλασικού μπαλέτου και ρυθμικής γυμναστικής,και στη συνέχεια στα Τρίκαλα όπου εγκαταστάθηκε μέχρι και τα 18 της.Ξεκινάει τον κοινωνικό χορό στην Θεσσαλονίκη το 2007.Είναι κάτοχος των πτυχίων: Tango Argentino(IDTA),American Latin Branch και Ballroom Branch(IDTA). Γνωρίζει το flamenco στην σχολή "a compas" της Μαρίνας Νώτη,όπου αποκτάει και το Diploma Quinto Ano Flamenco του Spanish Dance Society.Συνεχίζει στο "studio flamenco pellizco" με την Νιόβη Μπένου και την Φλώρα Τσουκαλά.Το 2013 μετακομίζει στην Μάλτα,όπου διδάσκει στην Alegria Academia de Flamenco και χορεύει με την ομάδα Alegria Dance Company.Η μεγάλη της αγάπη για το flamenco την οδήγησε τελικά το 2014 στην Σεβίλλη της Ισπανίας,όπου και ζει σήμερα,με σκοπό να εμβαθύνει στην τεχνική και την κουλτούρα του χορού αυτού.Μαθητεύει στο FlamencoDanza estudio της Ursula Lopez,ενώ έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει μαθήματα και σεμινάρια με μεγάλους χορευτές και δασκάλους όπως οι Manuela Rios,Juan Paredes,Farruquito,Olga Pericet,Rocio Molina,Andres Marin κ.ά. Η Claudia είναι απόφοιτος του τμήματος Κινηματογράφου της σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.