Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

«Τango en Εros - Όταν ο έρωτας συναντά το τάνγκο» στο Μέγαρο Μουσικής


«Τango en Εros - Όταν ο έρωτας συναντά το τάνγκο» στο Μέγαρο Μουσικής Για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, μετά την επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζονται 3 θεματικές ενότητες TANGO (μαθήματα, show, party) ! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μέρος 1ο  13:00 έως τις 18:30 -Φουαγιέ Πλατείας M1
 
Το Σάββατο 16 Απριλίου το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε μια ολοήμερη περιπλάνηση στους ρυθμούς του αυθεντικού τάνγκο με δωρεάν μαθήματα από τους πιο έμπειρους δασκάλους ,  που θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν τα  αυθεντικά βήματα  του Tango και να απολαύσουν ξεχωριστά happening και Fashion show με ελεύθερη είσοδο !
 
Παράλληλα Από τις 13:00 έως τις 18:30, οι κινηματογραφόφιλοι μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες και ντοκιμαντέρ σχετικά με το τάνγκο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Το σινεμά και το τάνγκο»  
 
Δεύτερο μέρος 21:00 – 22:30 Αίθουσα Φίλων Μουσικής M1
En Eros – Tango Acropolis Show 
 
  Έλληνες, ιταλοί και αργεντινοί φιναλίστ του Tango Acropolis Festival, που έχουν μαγέψει με την τέχνη τους τις κριτικές επιτροπές διεθνών διαγωνισμών, συναντούν το Kουιντέτο Tangarto και τη φημισμένη τραγουδίστρια Martha Moreleon , σε μια πλήρως σκηνοθετημένη μουσικοχορευτική βραδιά, πλημμυρισμένη από τον αισθησιασμό του τάνγκο. Οι χορευτές στροβιλίζονται πάνω σε μια σκηνή πλημμυρισμένη από τα ηχοχρώματα της αργεντίνικης μουσικής και υμνούν το μυστήριο του έρωτα, μέσα από χορογραφίες που διηγούνται ιστορίες εκρηκτικού πάθους, γεμάτες αντιφατικά συναισθήματα,  καμιά φορά παράλογα  και συχνά απρόβλεπτα.
 
Κουιντέτο Tangarto
Πιάνο: Τατιάνα Παπαγεωργίου
Bandoneon:Λευτέρης Γρίβας
Βιολί:Διονύσης Βερβιτσιώτης
Ηλεκτρική κιθάρα :Αριστείδης Χατζησταύρου 
Κόντρα μπάσσο:Eλλη Δαδίρα
 
Χορεύουν  
Luis Alberto & Elena Mestre (Αργεντινή-Αθήνα) Χρήστος Μπακόπουλος & Μαίρη Ζηλωτή (Αθήνα), Βαγγέλης Χατζόπουλος  & Μαριάννα Κουτάντου (Αθήνα), Στέλιος Σταμπουλίδης & Δέσποινα Αμαραντίδου (Θεσσαλονίκη), Χόρχε Τσαούσογλου  & Ιωάννα Ανδρικοπούλου (Πάτρα), Luca Morale & Francesca Santangelo (Ιταλία), Marcos de Camili  & Anna Ariza (Ιταλία) 
Special guestsGabriel Marino  &  Λία Σελαλμαζίδη (Αργεντινή -Αθήνα) 
                    
Tιμές εισιτηρίων :
Διακεκριμένη Ζώνη - ΤΙΜΗ 25 ευρώ 
Α Ζώνη - ΤΙΜΗ 20 ευρώ( *16 ευρώ)   .Β? Ζώνη - ΤΙΜΗ 15 ευρώ( *12 ευρώ)   
Γ? Ζώνη - ΤΙΜΗ 10 ευρώ( *8 ευρώ)   Δ? Ζώνη   ΤΙΜΗ 5   ευρώ.  
 
*Φοιτητιτικά , Μαθητικά , Ανέργων , ΑΜΕΑ .
 
Με την αγορά κανονικού  εισιτηρίου για το “En Eros? – Tango Acropolis Show (Αίθουσα Φίλων Μουσικής M1 ), το κοινό μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια για τη εκδήλωση Νοche de Tango y Milonga (Φουαγιέ Κεντρικού Θεωρείου M1) με 5 ?
 
Τρίτο μέρος 22:30 – 3:00 , Φουαγιέ Κεντρικού Θεωρείου M1
Νοche de Τango y Milonga 
 
To ολοήμερο αφιέρωμα κλείνει με μια αυθεντική νύχτα τάνγκο και μιλόνγκα, όπου το μουσικό πρόσταγμα θα έχει το Quinteto “Locos de Atar”  από την Θεσσαλονίκη .     
Προσκεκλημένοι σε αυτή τη γιορτή… μεταμεσονύκτιων διαθέσεων είναι όλοι οι λάτρεις και χορευτές του τάνγκο.     , Το Φουαγιέ του Κεντρικού Θεωρείου θα μεταμορφωθεί σε μια αυθεντική σάλα χορού του Μπουένος Άιρες, όπου όλοι, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, θα ανέβουν στη χορευτική πίστα για να ζήσουν τη μαγεία του τάνγκο μέσα από απλά βήματα και αυτοσχέδιες φιγούρες .
 
“Locos de Atar”  
Bιολί :Μαρία Ζαχαριάδου 
Aκορντεόν: Νατάσα Ρουβολή 
Kλαρινέτο :Στέργιος Μοσχογιάννης 
Kοντραμπάσο :Μιχάλης Σαπουντζής 
Kαχόν Αλέκος :Παπαδόπουλος 
Tραγούδι :Σωτηρία Ρουβολή - Μάλαμας Μαλαμίδης 
 
Μαζί τους ο Τj Φιλήμων Ζαχαράτος
 
Tιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ
8 ευρώ Φοιτητιτικα, Μαθητικα, Ανεργων,  ΑΜΕΑ.
 
Πληροφορίες
 231 089 5800