Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Δευτέρα & Τρίτη έχει "ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ"...

Image may contain: 5 people, people smiling, indoor
Μία πολύ καλοδουλεμένη ομάδα που αποτελείται από την σταθερή ομάδα του Τόλη Παπαδημητρίου στις παραστάσεις , όπως την γλυκύτατη Μιχαηλία Μουσάκου, την απολαυστική Ελένη Βρακά και τον μοναδικό Αντώνη Στάμο που προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές του κάθε ρόλου, όπως και πολλά νέα πρόσωπα που δένουν ομοιόμορφα με την παράσταση και προσφέρουν μοναδικές στιγμές γέλιου!



Η παράσταση " Βίλα Αμαλίας" διαθέτει έντονα στοιχεία επιθεώρησης σε μία πιο σύγχρονη οπτική γωνία  σε ένα προσεγμένο ύφος. Καυστικά σχόλια , ίντριγκες και ευτράπελα κυριαρχούν καθ όλη την διάρκεια της παράστασης, μίας παράστασης που σίγουρα κάποιος αξίζει να δεί στην φετινή σεζόν! Ο καταιγιστικός ρυθμός, οι ξέφρενες καταστάσεις, οι 7 χαρακτήρες «στα κόκκινα» και οι διαδοχικές ανατροπές συνθέτουν μια φαρσοκωμωδία που σας υπόσχεται- αν μη τι άλλο- ένα ξεκαρδιστικό δίωρο.

Ο Τζόνυ και ο Βούλης Ραγιάς είναι δύο «φυσιολογικότατοι» νεοέλληνες· χρωστάνε δηλαδή παντού αλλά πίνουν αυστηρά και μόνο freddo cappuccino. Κι ενώ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού Αμαλία Φύκια απειλεί τα 2 αδέρφια με έξωση ένα μπλέξιμο στις τηλεφωνικές γραμμές θα δώσει στο Τζόνυ τη φαϊνή ιδέα να παγιδεύσουν τον πρώην Υπουργο Οικονομικών Αναστάσιο Μαλέα σ’ ένα ροζ σκάνδαλο. Ο Βούλης φοβάται, ο Υπουργός καταφθάνει αλλά η ρωσίδα Σάσα Στολίσναγια έχει άλλα σχέδια. Σα να μη φτάναν όλα αυτά η κόρη της Αμαλίας Πηνελόπη κάνει κατάληψη στην κρεβατοκάμαρα την ίδια στιγμή που η μαμά της αλωνίζει ανενόχλητη στο διαμέρισμα.Κι ακριβώς εκείνη τη στιγμή που νομίζεις ότι τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε χειρότερα εμφανίζεται ο αστυνόμος Γκοτζίλα! Απο ’κει και πέρα ο Θεός κι η ψυχή τους...

Για τις ανάγκες της παράστασης «Βίλα Αμαλίας» η σκηνή του θεάτρου Ακάδημος μετατρέπεται στο σαλόνι ενός μικροαστικού διαμερίσματος, έναν χώρο όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν -και, χάρη στην καλπάζουσα φαντασία του Τόλη Παπαδημητρίου, όντως συμβαίνουν.
Τα κωμικά επεισόδια εναλλάσσονται με καταιγιστικό ρυθμό, οι παρανοϊκές καταστάσεις παρουσιάζονται εν είδει ομοβροντίας, οι επτά χαρακτήρες είναι στα πρόθυμα νευρικής κρίσης και οι ανατροπές στην εξέλιξη της υπόθεσης είναι διαρκείς. Με όλα αυτά, η «Βίλα Αμαλίας» είναι μια άναρχη, ισοπεδωτική σάτιρα της νεοελληνικής κοινωνίας και, κατά κάποιο τρόπο, γίνεται η πρώτη «αυτοδιαχειριζόμενη» κωμωδία λόγω της απρόβλεπτης και διασκεδαστικής της πλοκής.

«Βίλα Αμαλίας» παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, στο θέατρο Ακάδημος,
Ιπποκράτους 17 και Ακαδημίας. Διάρκεια: 120' (με διάλειμμα).
Προπώληση εισητηρίων στα τηλ.: 210 3625119, 6983 683852

Γεν. Είσοδος: 14 €/ Φοιτ.-Ανέργων: 8 ευρώ/ Group άνω των 20 ατόμων: 10 ευρώ.