Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Είναι μητέρα και… πιο σέξι από ποτέ!

Το Τραπουλόχαρτο παρουσιάζει την Σίσσυ Χριστίδου, που μετά την εγκυμοσύνη δείχνει πιο όμορφη και πιο αισθησιακή από ποτέ.
Δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα ακόμα και μετά από την εγκυμοσύνη να δείχνει όμορφη, λαμπερή και πάνω απ’ όλα θηλυκό. Τον κανόνα έρχεται να επιβεβαιώσει μια ακόμα «celebrity» της χώρας μας, που μόλις λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιου της φαίνεται ανανεωμένη και τόλμησε να φωτογραφηθεί με αποκαλυπτικά μαγιό, δείχνοντας πως δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Image.jpg

sisi_xristidou0002.jpg

xristidoudou-ksanithia.jpg

xristidou-melaxrinh.jpg
 
O λόγος για την Σίσσυ Χριστίδου, την συμπαρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής ‘’Μες την καλή χαρά’’ κάθε Σαβ/κο στον Alpha, σύζυγος, μητέρα και δεν ξεχνάει πως είναι γυναίκα. Δεν άφησε τον εαυτό της ούτε στιγμή και αυτό φαίνεται και από το σώμα της που παραμένει σφικτό και καλλίγραμμο. Σε πρόσφατη φωτογράφησή που έκανε σε γνωστό ελληνικό περιοδικό, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο της αναλογίες της και όπως είχε δηλώσει και η ίδια, «η λάμψη έρχεται από μέσα μας».

sissi_xristiou_nitro1.jpg

sissi_xristiou_nitro4.jpg

SISSY-20XRHSTIDOU.jpg
Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1980 στην Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος μουσικού γυμνασίου και λυκείου. Η αγάπη της για την τηλεόραση είχε ξεκινήσει από μικρή ηλικία, αφού παρουσίασε πρώτη φορά την δική της εκπομπή στο TV100 Θεσσαλονίκης με τίτλο Lifestyle. Η σχέση της με τα μέσα ενημέρωσης δεν σταμάτησε εκεί καθώς ακολούθησε ραδιοφωνική εκπομπή στον ANT1. Αυτό που την έκανε όμως ευρέως γνωστή ήταν η εμπειρία της ως ‘’κορίτσι’’ του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή ΟΛΑ 5, το 2005.

sissy-xristidou-6.jpg

th-sissy-xristidou.jpg

xristidou176.jpg
Από’ δω κι έπειτα ακολούθησαν αρκετές ευκαιρίες στην τηλεόραση, όπως η πρωινή εκπομπή στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ‘’Όμορφο κόσμο το πρωί’’ στο MEGA, η πρωινή εκπομπή στον Alpha με την Ναταλία Γερμανού και τον Θέμη Γεωργαντά, αλλά και η εβδομαδιαία εκπομπή στο ίδιο κανάλι, ‘’Αγρότης μόνος ψάχνει’’.

xristidou.jpg

xristidou2.jpg

xristidou3.jpg
th-sisi-xristidou.jpg

Όλη αυτή η δημοσιότητα δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την προσωπική της ζωή. Γνώρισε τον τραγουδιστή του συγκροτήματος ΟΝΙRΑΜΑ, Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο παντρεύτηκε και απέκτησαν και τον πανέμορφο γιο που έχουν σήμερα, τον Φίλιππο-Ραφαήλ. Ο γιος τους γεννήθηκε το 2008 πριν το ζευγάρι παντρευτεί και τον βάφτισαν μετά τον γάμο τους.