Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Γεννημένη αστέρι, Λιζ Χάρλεϊ (photos)

Παρά το γεγονός ότι έχει αφήσει πίσω της το μόντελινγκ για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις, κάνει δυναμική επιστροφή προκειμένου να διαφημίσει μαγιό που σχεδιάζει η ίδια.
Σε ποια αναφερόμαστε;
 
Αν και 45 ετών εντυπωσιάζει με την γραμμή της και το «Τραπουλόχαρτο» αποφάσισε να σας γοητεύσει με την εκθαμβωτική Λιζ Χάρλεϊ.

1.jpg
 
Γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1965 και έχει καταγωγή από το Χαμπσάιρ της Αγγλίας. Το πλήρες όνομά της είναι Ελίζαμπεθ Τζέιν Χάρλεϊ και αρχικά ξεκίνησε να δουλεύει σαν ηθοποιός πριν το 1980, ενώ στον χώρο του θεάματος έκανε την εμφάνισή της το 1987.

2.jpg

13.jpg
 
Είχε πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο σε νεαρή ηλικία, κερδίζοντας έτσι μια υποτροφία για ένα εσωτερικό σχολείο στα 12 της. Δυστυχώς, από εκεί αποβλήθηκε εξαιτίας της χαμηλής βαθμολογίας της.

3.jpg
 
Ο χώρος της μόδας την προσέλκυσε το 1995 και χωρίς να έχει εμπειρία μοντέλου έγινε  εκπρόσωπος της Estée Lauder.

4.jpg
Κατά τη διάρκεια του 2000 ήταν παρουσιάστρια σε ριάλιτι της Βρετανίας, χωρίς επιτυχία, με αποτέλεσμα την θέση της να πάρει η Carolyn Murphy το 2001.

5.jpg
 
Έχει έντονη δραστηριότητα στις φιλανθρωπίες και είναι νονά των Brooklyn και Romeo, παιδιά του ζεύγους Μπέκαμ. Τον Απρίλιο του 2002 έφερε στον κόσμο το γιο του Steve Bing,ο οποίος αρχικά είχε αρνηθεί ότι είναι πατέρας του παιδιού. Η επιστήμη και το τεστ DNA έλυσε το μυστήριο.

6.jpg
 
Σχετικά με την εντυπωσιακή της γραμμή αναφέρει ότι: «Για να το πετύχω αυτό, παρά τον εξαιρετικά κακό μεταβολισμό που έχω, πιέστηκα πολύ»,  λατρεύει τα σνίτσελ, τα λουκάνικα, τις σοκολάτες και οτιδήποτε παχυντικό. Δεν στερήθηκε παρ’ όλα αυτά τους αγαπημένους της «πειρασμούς», όπως συνηθίζει να τους αποκαλεί.

7.jpg
 
«Προσπαθώ απλά να διατηρώ ένα μέτρο σε αυτά που τρώω. Επιπλέον, πιέζω τον εαυτό μου να κάνει τζόκινγκ, αν και το σιχαίνομαι, ή να κάνω ασκήσεις για την κοιλιά και τους γλουτούς ενώ κολυμπάω. Ακόμα, όμως, και ο καθαρισμός του χοιροστασίου μου είναι πολύ καλή άσκηση μια φορά στο τόσο. Το σημαντικό είναι να καις θερμίδες».

8.jpg

Περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της στη φάρμα της στο Γκλούστερσαϊρ, όπου η καθημερινότητά της περιλαμβάνει και πολλές αγροτικές εργασίες. «Ξυπνάω νωρίς το πρωί, βάζω τις γαλότσες μου και αφού μαζέψω τα βιολογικά προϊόντα βγαίνω με το φορτηγάκι μου στη γειτονιά», έχει δηλώσει.

9.jpg
 
Αυτό που της αρέσει περισσότερο στη νέα της ζωή στην επαρχία είναι ότι εκεί οι παπαράτσι δεν κυνηγάνε ούτε εκείνη ούτε τον γιο της. Ιδιαίτερα μετά το διαζύγιό της από τον Αρούν Ναγιάρ είχε ανάγκη από ηρεμία και απομόνωση.

10.jpg
 
«Ένας χωρισμός είναι πάντα επώδυνος» παραδέχεται, ωστόσο όπως αποκαλύπτει διατηρεί καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, κυρίως λόγω του γιου της, Ντάμιαν.
12.jpg