Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Είναι Στιγμές για...Μυστικά Της Εδέμ..

Είναι στιγμές που τα πιο σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται. 
Διαφορετικά κομμάτια από τις ζωές κάποιων ανθρώπων, συνθέτουν ένα παζλ μυστηρίου, ανατροπών και αποκαλύψεων. 
Η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα Δευτέρα 23/1.





Μετά το αποτυχημένο ξεκίνημα της σειράς ''Κλεμμένα όνειρα'' σχετικά με τη πορεία των  ''Μυστικών της Εδέμ''
ο ΑΝΤ1 είναι αυτός που πάει να κάνει ένα γερό μπάσιμο και να κερδίσει τη καθημερινή  ''μάχη'' στις 7 το απόγευμα.
  Ένα καταπληκτικό σενάριο του Στράτου Μαρκίδη και ένα καστ ηθοποιών που θα ζήλευε ο οποιοσδήποτε (Σταύρος Ζαλμάς, Μπέσυ Μάλφα, Γιώργος Νινιός, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Αλέξανδρος Αμερικάνος, Βασίλης Μπισμπίκης, Πέτρος Λαγούτης, Κώστας Αρζόγλου, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Ελίνα Μάλαμα, Πηνελόπη Πλάκα, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Κώστας Σόμμερ.)  είναι τα όπλα του ΑΝΤ1 απέναντι στο ''Μεγάλο κανάλι'' και τα ''χλιαρά'' Κλεμμένα όνειρα.




Στη σειρά θα δούμε να πρωταγωνιστεί όπως αναφέραμε και παραπάνω και η  Αντιγόνη Δρακουλάκη της οποίας η καθημερινότητα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει ιδιαίτερα μετά από το τέλος της επιτυχημένης σειράς ''Τα Μυστικά της Εδέμ''. Η ταλαντούχα ηθοποιός μπήκε και πάλι σε ρυθμό καθημερινών γυρισμάτων, αφού θα είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα της νέας σειρά.
  Ακόμη στη σειρά θα δούμε και τους Κώστα Αρζόγλου και Βασίλη Μπισμπίκη που πρωταγωνιστούσαν επίσης στην επιτυχημένη σειρά του mega.


Φήμες θέλουν στα μέσα του πρώτου κύκλου της νέας σειράς να συμμετέχουν και οι δυο Παναγιώτηδες των μυστικών, Παναγιώτης Πετράκης και Παναγιώτης Μπουγιούρης, χωρίς ομως αυτό να εχει επιβεβαιωθεί απο τη πλευρά των δυο ηθοποιών αφού ο Π.Πετράκης σε πρόσφατη συνεντευξή του δήλωσε οτι το μόνο που ετοιμάζει είναι ενα θέατρο με τη Βάνα Πεφάνη.Απο την άλλη πλευρά ο Π.Μπουγιούρης δεν εχει τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα. 
   Αλλά όπως λένε είναι αδύνατον να υπάρξει καπνός χωρίς να υπάρξει φώτια.

Σε γενικές γραμμές πάντως η σειρά έχει κατι απο Μυστικά της Εδέμ...



Πρεμιέρα Δευτέρα 23/1 και κάθε μέρα στις 19:00 ston ANT1.