Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Νεκρός για ένα κουτί σπίρτα!

Aπίστευτο και όμως αληθινό! Ο διεθνής Νοτιοαφρικανικός αμυντικός, Τζέφρι Ντούκα, δολοφονήθηκε έπειτα από καυγά που είχε για ένα κουτί σπίρτα με τον κολλητό του!

Έντρομη η σύντροφός του, Αμπιγκάλ Τρεμέκι, που ήταν παρούσα λίγο πριν την αιματηρή σκηνή, είπε: «Στο δρόμο για το νοσοκομείο μιλούσε, αλλά μετά σταμάτησε και όταν φτάσαμε εκεί πιστοποίησαν το θάνατό του». 
 
Ο Ντούκα πήγε για έξι μήνες στην Τσέλσι, με την οποία ωστόσο, είχε παίξει μόνο με τις ρεζέρβες. Κατόπιν πήγε στη Βέστερλο για πέντε χρόνια και μετά επέστρεψε στη χώρα του. Αρχικά στους Κάιζερ Τσιφς και στη συνέχεια στην Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ ενώ είχε και πέντε συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα. 
 
Από τότε που γύρισε στην Νότιο Αφρική όμως, είχε προβλήματα με το αλκοόλ και διάφορες περιπέτειες που δεν σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Εξάλλου, η Νότιος Αφρική είναι ένα κράτος με αρκετή εγκληματικότητα και συχνά-πυκνά αθλητές μπλέκονται σε… περίεργες ιστορίες. 
 
Έτσι έγινε και τώρα, αφού οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει λένε πως ο δράστης ήταν πρώην συμπαίκτης του και κολλητός του, με την αστυνομία να είναι προς το παρόν, προσεκτική στις δηλώσεις της. 
 
«Είναι αλήθεια ότι ο Τζέφρι Ντούκα μαχαιρώθηκε από ένα φίλο του μετά από καυγά που είχαν για ένα κουτί σπίρτα. Πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες. Έχουμε το όνομα του ύποπτου, αλλά δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε. Έχουμε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και θα τον πιάσουμε πριν το τέλος της ημέρας», αποκάλυψε εκπρόσωπος της αστυνομίας στα Μέσα της χώρας.