Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

IRON MAIDEN: Ανακοίνωσαν νέο live CD/DVD



Νέα live κυκλοφορία από τους IRON MAIDEN, με τίτλο “En vivo”, θα έχουμε στις 26 Μαρτίου, σε blu-ray, 2DVD (και collector’s edition σε μεταλλικό κουτί), διπλό CD και διπλό picture disc.

Το “En vivo” κινηματογραφήθηκε στις 10 Απριλίου 2011, μπροστά από 50.000 οπαδούς στο Σαντιάγκο της Χιλής κατά τη διάρκεια της περιοδείας “Round the world in 66 days” για την προώθηση του “The final frontier”. Η συναυλία κινηματογραφήθηκε ψηφιακά, χρησιμοποιώντας 22 κάμερες υψηλής ευκρίνειας κι ένα octocam (που είναι μία ιπτάμενη κάμερα η οποία καταγράφει τις αντιδράσεις του κοινού από τον αέρα). Έχει ηχογραφηθεί σε stereo και 5.1 audio και τη μίξη έκανε για μία ακόμη φορά ο Kevin Shirley. Μεγάλη σημασία έχει η εκτεταμένη χρήση της οθόνης που χωρίζεται στα δύο, ώστε να μπορούν οι οπαδοί να παρακολουθούν από πιο κοντά τα μέλη του συγκροτήματος.
Το δεύτερο DVD, είναι ένα bonus disc με ένα 88λεπτο ντοκιμαντέρ, με τίτλο “Behind the beast”, το οποίο είναι μία εσωτερική παραγωγή του crew των MAIDEN, παρουσιάζοντας μία υψηλής ποιότητας home movie, για τους οπαδούς, σχετικά με το πώς οργανώνεται μία περιοδεία των IRON MAIDEN και τι συμβαίνει στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας με όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν επί τόπου. Επίσης θα υπάρχει το video clip για το “Satellite15… The final frontier”, το making of του video clip αυτού και το video με το οποίο άνοιγαν τις συναυλίες τους για τη “Final frontier world tour”.
Να υπενθυμίσουμε ότι η περιοδεία για το “Final Frontier” έγινε πάλι με το Ed Force One και πιλότο τον Bruce Dickinson, με το σχήμα να παίζει 98 συναυλίες σε 36 χώρες μπροστά από περισσότερους από 2 εκατομμύρια οπαδούς.
 
TRACK LISTINGS
DVD DISC ONE “LIVE AT ESTADIO NACIONAL, SANTIAGO” (διάρκεια περίπου 120 λεπτά)
1. Satellite 15
2. The Final Frontier
3. El Dorado
4. 2 Minutes To Midnight
5. The Talisman
6. Coming Home
7. Dance Of Death
8. The Trooper
9. The Wicker Man
10.Blood Brothers
11.When The Wild Wind Blows
12.The Evil That Men Do
13.Fear Of The Dark
14.Iron Maiden
15. The Number Of The Beast
16. Hallowed Be Thy Name
17. Running Free

BONUS DISC - DVD DISC TWO “BEHIND THE BEAST” (διάρκεια περίπου 102 λεπτά)
1.Behind The Beast documentary
2.Satellite 15…The Final Frontier promo video (director’s cut)
3.The Making of Satellite 15…The Final Frontier promo
4.The Final Frontier World Tour Show Intro