Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Kate Beckinsale, είναι εδώ και προκαλεί! (photos)

Είναι Αγγλίδα, σίγουρα εντυπωσιακή και με επιβλητικό βλέμμα.
Το «Τραπουλόχαρτο» παρουσιάζει την ηθοποιό Kate Beckinsale!


1.jpg 2.jpg

Γεννήθηκε στην Αγγλία στις 26 Ιουλίου 1973. Γρήγορα έδειξε δείγματα του ταλέντου της, καθώς στα εφηβικά της χρόνια κέρδισε δύο φορές το βραβείο W. H. Smith για νεαρούς συγγραφείς, τη μία φορά για τρεις μικρές ιστορίες και την άλλη για τρία ποιήματα.

3.jpg 4.jpg

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε αυτά τα χρόνια με κάποιες περιόδους ανορεξίας καθώς και με το κάπνισμα, άρχισε την πορεία της στο χώρο της ηθοποιίας.

5.jpg  6.jpg

Το ντεμπούτο της ως ηθοποιός, πραγματοποιήθηκε το 1991 σε μία τηλεταινία με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το χειμώνα του '91 ξεκίνησε τις σπουδές της στο κολέγιο της Οξφόρδης κατά τη διάρκεια των οποίων μάλιστα μελέτησε γαλλική και ρώσικη λογοτεχνία.

7.jpg

Η Beckinsale είχε ήδη αποφασίσει ότι το μέλλον της ήταν στο χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου αλλά προτίμησε να επιλέξει ένα πανεπιστήμιο αντί της δραματικής σχολής.

8.jpg

Μέχρι το 1994 είχε ήδη πάρει τρεις ρόλους σε ταινίες, όταν και έφυγε για να ζήσει ένα χρόνο στο Παρίσι στα πλαίσια των σπουδών της.

9.jpg

10.jpg

Σύντομα  εγκατέλειψε τις σπουδές για χάρη της κινηματογραφικής της καριέρας, και το καλοκαίρι του 1994 τράβηξε την προσοχή της αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας με το ρόλο της στην ταινία Cold Comfort Farm που πρωτοπαίχτηκε στο BBC.

12.jpg  13.jpg

Το 1999, απέκτησε μια κόρη, τη Lily, με τον ηθοποιό Michael Sheen. Τον Ιούνιο του 2003, όμως αρραβωνιάστηκε με τον σκηνοθέτη του Underworld, Len Wiseman. Κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η ζωή …
14.jpg

15.jpg

Η Kate Beckinsale επιστρέφει στο ρόλο της σέξυ vampire-warrior Selena ντυμένη στα δερμάτινα, στην ταινία Underworld.
16.jpg  17.jpg

18.jpg

19.jpg 
20.jpg 

http://sday.gr