Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Η πρώτη φορά που γδύθηκα μπροστά στην κάμερα (Vid)

Και για τα γυμνά, υπάρχει η πρώτη φορά. Έλα όμως που δεν μπορούν για όλους να είναι τόσο ‘αψεγάδιαστες’ όσο της Monica Bellucci.
H πρώτη φορά που γδύνεσαι μπροστά στο κινηματογραφικό συνεργείο, έχει πολλά κοινά με την πρώτη φορά που κάνεις σεξ στα αλήθεια.  Δεν σου αρέσει το σώμα σου, δεν ξέρεις τι κάνεις και, χρόνια μετά, εύχεσαι να μπορούσες να πας πίσω και να τα κάνεις όλα διαφορετικά. Ξεχωρίσαμε τις πιο χαρακτηριστικές, από εκείνες τις γυναίκες που σταθερά αποθεώνουμε.
Η καινούργια γενιά που ήταν αφορμή για το θέμα
Στην προσπάθειά της να πετάξει από πάνω της την εικόνα της ξενέρωτης Μπέλα, η Κristen Stewart πήγε στο εντελώς αντίθετο άκρο ‘συμμετέχοντας’ σε διπλή σκηνή αυνανισμού εν κινήσει και λοιπά όμορφα στο On the Road. Το παράδειγμά της ακολουθούν προσεχώς οι  Miley Cyrus στο LOL και οι Selena Gomez και Vanessa Hudgens στο Spring Breakers.



  Εκείνη που μας έμεινε αξέχαστη
Η θεά της 26χρονης Monica Bellucci να ξεδιπλώνει την Μποτιτσελική ομορφιά της στην τηλεοπτική φαρσοκωμωδία Vita coi i figli είναι με διαφορά το πιο εντυπωσιακό γυμνό ντεμπούτο των τελευταίων 20 ετών.

  Ουσιαστικά η μόνη αντίστοιχη σκηνή που δεν ωχριά σε σύγκριση είναι εκείνη της Salma Hayek να ‘ιππεύει’ τον Andonio Banders στο Desperado.

  Αν και, προσωπικά, θα επιλέξω τον τσαμπουκά της πλατινέ 20χρονης Theron στο 2 Days in the Valley. Κυρίως γιατί αν δεν είχε πάρει τυχαία αυτό τον ρόλο η Charlize θα είχε γυρίσει να σκάβει χαντάκια στην φάρμα της στο Γιοχάνεσμπουργκ.




Η πιο ακριβοπληρωμένη και στρατηγικά σχεδιασμένη
250.000 δολάρια extra για κάθε στήθος (πέρα από την αμοιβή της) κόστισε στους παραγωγούς του Swordfish η προσπάθειά τους να πείσουν την 32χρονη Hale Berry να το δείξει για πρώτη φορά. Αλλά και άξιζε τον κόπο. Και τους έφερε και μια χαρά απόδοση στην επένδυση.



Αυτή που πήγε εντελώς χαράμι
Χρειάστηκε να πάει 27 χρονών η Jessica Biel για να πειστεί να μπουστάρει την καριέρα της παίζοντας –τι άλλο- μια στρίπερ. Και το έκανε με πάθος και επαγγελματισμό, αφού και στήθος έδειξε και λιωμένο κερί έριξε πάνω στο γυμνό κορμί της. Τι τα θες, το Powder Blue ήταν τόσο κακό που κυκλοφόρησε κατευθείαν σε dvd. Σχεδόν το ίδιο θλιβερό με την γυμνή εμφάνιση της Meg Ryan, όταν είχε περάσει για τα καλά η μπογιά της.



Τρεις στάρλετ σε συσκευασίας της μιας (ταινίας)
Μόνο ως ευτυχής συγκυρία οφείλουμε να δούμε το ταυτόχρονο σέξι ντεμπούτο της 20χρονης Amanda Seyfried, της 19χρονης Amber Heard και της 22χρονης Olivia Wilde στο ‘κοίτα πως περνάμε στην πόλη των αγγέλων’ Alpha Dog.  Συγκρίσιμο μονάχα με την μεγαλειώδη ‘δυο σε ένα’ γυμνή εμφάνιση των Denise Richards και Neve Campbell στο Wild Things.


Αυτή που δεν βαριέσαι ποτέ να βλέπεις στο replay
Παρότι η καμπάνια μου για να μπει επιτέλους στο Hall of Femme δεν έχει τελεσφορήσει, κανείς δεν μπορεί να μου αρνηθεί το δικαίωμα να συμπεριλάβω την 27χρονη Heather Graham του Boogie Nights στην λίστα. Με διαφορά η πιο πρόθυμη και χαμογελαστή πορνοστάρ στην ιστορία. Και μάλιστα πάνω σε roller blades.



Στην ίδια δηλαδή κατηγορία που ανήκει χωρίς αμφιβολία και η Eva Green στους Μπερτολουτσικούς Dreamers.

Η πιο συνηθισμένη παρανόηση
Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η πρώτη γυμνή σκηνή της Angelina Jolie δεν είναι το Gia, ο ρόλος του αυτοκαταστροφικού μοντέλου που την έκανε σταρ, αλλά το Cyborg 2. Κάτι που προφανώς και δεν αποτελεί και έγκλημα, αφού η ταινία εννοείται πως δεν βλέπεται.


 Αυτές που και οι ίδιες θα ήθελαν να ξεχάσουν
Δεν υπάρχει άντρας που να μην ‘ψήνεται’ με την Kate Beckinsale του Underworld. Αλλά δεν θα έλεγες το ίδιο αν την έβλεπες στην πρώτη της εμφάνιση στο Uncovered.

  Κάτι που ισχύει επίσης για την Mila Kunis στο Boot Camp, την Penelope Cruz στο Serie Rose, την Demi Moore του About Last Night και την Keira Knightley του The Hole.
Tα πιο εντυπωσιακά ελληνικά ντεμπού(σ)τα
Μπορεί αυτό της Παπουτσάκη να ήταν το πιο απρόσμενο της τελευταίας δεκαετίας, αλλά εκείνα που συνεχίσουν να μας κάνουν να θέλουμε να χειροκροτήσουμε κάθε φορά που τα βλέπουμε δεν είναι άλλα από της Μαρίας Σολωμού ως υπηρέτριας στην Πίσω Πόρτα.



 Και, πάνω από όλα, της Τζένης Μπότση στο επικό Σημάδια του Έρωτα. Το ιδανικό τελείωμα σε αυτό το κομμάτι. Για την ακρίβεια το ιδανικό τελείωμα σε οτιδήποτε.


  

http://www.oneman.gr