Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ντροπή σου Ελίνι!

Ο Ελίνι Δημούτσο τιμωρήθηκε «επειδή σκόραρε σε βάρος του Ολυμπιακού και έσπασε το αήττητο»....
 
Αυτό το παλιόπαιδο ο Ελίνι Δημούτσος, έχει δύο μεγάλα ελαττώματα. Το ένα είναι ότι φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το δεύτερο είναι ότι με δικό του γκολ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα και έτσι η μοναδική ομάδα, που έχει πάρει αήτητο πρωτάθλημα παραμένει ο Παναθηναϊκός. Αυτό το παλιόπαιδο, ο Δημούτσος , λοιπόν, έβαλε αυτή την γκολάρα. Αποτέλεσμα; Από το πουθενά κλήθηκε σε απολογία και αμέσως τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική. Ετσι για να βάλει μυαλό το ....παλιόπαιδο και την επόμενη φορά να είναι πιο προσεχτικός. Πως κλήθηκε σε απολογία;
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος .....υπάκουος διαιτητής Μάνδαλος έγραψε στο φύλλο αγώνα, ότι ο Δημούτσος έβρισε . Του το είπαν και το έγραψε. Τώρα εντελώς συμπτωματικά θυμήθηκα τα μπινελίκια των Τοροσίδη και σία την περασμένη περίοδο στην Ξάνθη, μετά την λήξη του αγώνα, στον διαιτητή επειδή δεν έδωσε ένα πέναλτι στον Ολυμπιακό και έχασε το παιχνίδι με 1-0. Τότε τα μπινελίκια τα είχε δει όλη η Ελλάδα μέσω της κάμερας που υπήρχε στα αποδυτήρια , αλλά ο διαιτητής και ο επόπτης....ξέχασαν να γράψουν οτιδήποτε στο φύλλο αγώνα. Τώρα όλα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες και ο Δημούτσος έφαγε μία αγωνιστική .
Επίσης ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σκόραρε σε βάρος του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και ξέσπασε με διάφορα μπινελίκια και χειρονομία , αλλά επίσης και αυτός δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα , ούτε τιμωρήθηκε φυσικά. Για αυτό επαναλαμβάνω. Ντροπή σου Ελίνι......Την άλλη φορά να το σκεφτείς πριν σουτάρεις με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

ΥΓ: Η επίδειξη δύναμης, που κάνει ο ένας και μοναδικός σε ένα πρωτάθλημα που το έχει πάρει από το Σεπτέμβριο δεν έχει προηγούμενο. Και δεν αρέσει πρώτα από όλους σε αρκετούς οπαδούς της ομάδας του , που δεν πατάνε στο γήπεδο .


http://www.gazzetta.gr