Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Τα σενάρια για άνοδο, πλέι οφ και υποβιβασμό

Ολοκληρώνεται την Κυριακή (26/5) το πρωτάθλημα της Football League με την μάχη να "φουντώνει" τόσο για την άνοδο στην Super League, όσο και για τον υποβιβασμό. Δείτε όλα τα σενάρια



Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην Football League φτάνει στο τέλος του με την 42η και τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/5).
Σε αντίθεση με άλλες χρονιές δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα ακόμα, καθώς η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει την άνοδο στην Super League, την συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου, αλλά και μια θέση που οδηγεί στην Γ' Εθνική.
Έξι ομάδες διεκδικούν την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, δύο ομάδες μια θέση στα πλέι οφ και δύο ομάδες θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Το Τραπουλόχαρτο σας παρουσιάζει όλα τα σενάρια και τι συμβαίνει σε όλες τις πιθανές ισοβαθμίες για τις θέσεις που δεν έχουν ξεκαθαρίσει.

Σενάρια ανόδου στην Super League

Την φετινή σεζόν από την Football League στην Super League θα ανέβουν τέσσερις ομάδες. Οι τρεις πρώτες απευθείας και η τέταρτη μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ.
Οι έξι ομάδες που διεκδικούν τις τρεις απευθείας θέσεις της ανόδου είναι οι Εργοτέλης, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, ΑΕΛ Καλλονής, Ηρακλής και Παναιτωλικός.

Εργοτέλης (73 βαθμοί)

Ο Εργοτέλης αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Νίκη Βόλου, η οποία είναι στην 7η θέση και χρειάζεται έναν βαθμό για να μπει στα πλέι οφ.
Αν ο Εργοτέλης νικήσει, τότε ανεβαίνει ως πρωταθλητής. Εάν το ματς λήξει ισόπαλο, ο Εργοτέλης θα φτάσει στους 74 βαθμούς και τότε:
Α) Ανεβαίνει απευθείας, αν έρθουν ισοπαλία ΑΕΛ Καλλονής και Ολυμπιακός Βόλου, ακόμη και αν κερδίσουν Απόλλωνας Σμύρνης και Ηρακλής.
Β) Ο Απόλλωνας αν νικήσει στην Πάτρα και Ολυμπιακός Βόλου ή ΑΕΛ Καλλονής (νικήσει ένας από τους δύο), ξεπερνούν τον Εργοτέλη.
Τότε, υπάρχει περίπτωση να ισοβαθμήσει με τον Ηρακλή (αν ο Ηρακλής νικήσει τον Παναιτωλικό και πάει στους 74 βαθμούς) και σ' αυτή την περίπτωση υστερεί έναντι του "γηραιού", αφού έχασε στην Κρήτη με 0-1, ενώ ήρθε ισόπαλος στο Καυτατζόγλειο με 1-1. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Εργοτέλης, θα αγωνιστεί στα πλέι οφ.
Αν ο Εργοτέλης ηττηθεί από τη Νίκη Βόλου, μένει στους 73 βαθμούς. Τότε:
Α) Αν υπάρξει νικητής στο ΑΕΛ Καλλονής-Ολυμπιακός Βόλου, νικήσει ο Απόλλωνας στην Πάτρα αλλά έρθει ισοπαλία στο ματς Ηρακλή-Παναιτωλικού, ανεβαίνει αυτόματα ως τρίτος.
Β) Αν υπάρξει νικητής στη Μυτιλήνη, νικήσουν ο Απόλλωνας στην Πάτρα και ο Παναιτωλικός τον Ηρακλή, θα ισοβαθμήσει στους 73 βαθμούς με την ομάδα του Αγρινίου, με την οποία θα διεκδικούν τη μία θέση. Έχουν από μια νίκη και ίδια διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς. Έτσι πάνε σε μπαράζ για το τρίτο εισιτήριο της απευθείας ανόδου.
Γ) Αν υπάρξει νικητής στο ντέρμπι ΑΕΛ Καλλονής-Ολυμπιακός Βόλου, αν νικήσουν ο Απόλλωνας και ο Ηρακλής, τότε οι κρητικοί θα παίξουν στα πλέι οφ.
Δ) Υπάρχουν τα σενάριο να υπάρξει τριπλή, τετραπλή ή και πενταπλή ισοβαθμία. Τότε:
1) Τριπλή ισοβαθμία Εργοτέλη, Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΛ Καλλονής. Η βαθμολογία τότε διαμορφώνεται Εργοτέλης και Ολυμπιακός από 5, Καλλονή 4.
Τότε, αν από αυτή την τριάδα, μόνο μία θέση οδηγεί απευθείας στη Super League (με την προϋπόθεση ότι ο Απόλλωνας θα έχει πάει στους 75 Βαθμούς και ο Ηρακλής στους 74) θα χρειαστεί μπαράζ Εργοτέλη-Ολυμπιακού γιατί έχουν και την ίδια διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια, 2-0 και 2-0.
Αν από αυτή την τριάδα επωφελούνται για την απευθείας άνοδο δυο ομάδες (σε περίπτωση που μόνο ένας εκ των Απόλλωνα, Ηρακλή φθάσουν στους 75 ή 74 βαθμούς αντίστοιχα), τότε ανεβαίνουν και οι δυο, Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου.
2) Τετραπλή ισοβαθμία Εργοτέλη, Ολυμπιακού, ΑΕΛ Καλλονής και Απόλλωνα: Η μεταξύ τους βαθμολογία είναι: Εργοτέλης 11, Ολυμπιακός 8, Απόλλωνας 7 και Καλλονή 5.
Από αυτή την τετράδα μπορούν να επωφεληθούν τρεις ομάδες (αν δεν νικήσει ο Ηρακλής) ή δυο ομάδες (αν νικήσει ο "γηραιός" και πάει στους 74 βαθμούς).
Ανεβαίνουν απευθείας Εργοτέλης, Ολυμπιακός, Απόλλωνας
Ανεβαίνουν απευθείας (εκτός από τον Ηρακλή), Εργοτέλης, Ολυμπιακός.
Τετραπλή ισοβαθμία Εργοτέλη, Ολυμπιακού, ΑΕΛ Καλλονής, και Παναιτωλικού. Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής Εργοτέλης 11, Καλλονή 10, Παναιτωλικός 7 και Ολυμπιακός 3.
Με την προϋπόθεση ότι ο Απόλλων νικήσει και πάει στους 75 βαθμούς, τότε επωφελούνται για την απευθείας άνοδο δυο ομάδες, ο Εργοτέλης και η ΑΕΛ Καλλονής.
Με την προϋπόθεση ότι ο Απόλλωνας χάσει στην Πάτρα και μείνει στους 72 βαθμούς, τότε την απευθείας άνοδο παίρνουν τρεις ομάδες, Εργοτέλης, ΑΕΛ Καλλονής, Παναιτωλικός (και μένει στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός Βόλου).
3) Πενταπλή ισοβαθμία Εργοτέλη, Ολυμπιακού Βόλου, ΑΕΛ Καλλονής, Απόλλωνα και Παναιτωλικού. Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής Ολυμπιακός Bόλου 12, ΑΕΛ Καλλονής 11, Παναιτωλικός 11, Εργοτέλης 11, Απόλλων 8.
Τότε ανεβαίνουν απευθείας οι τρεις πρώτοι Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕΛ Καλλονής, Παναιτωλικός (ο Ηρακλής ως ηττημένος από τον Παναιτωλικό, θα παίξει στα πλέι οφ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (72 βαθμοί)

Αν νικήσει στη Μυτιλήνη την ΑΕΛ Καλλονής, ανεβαίνει απευθείας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα φτάσει τους 73 βαθμούς.
Τότε, μπορεί να ισοβαθμήσει με τον Εργοτέλη (εάν χάσει), με την ΑΕΛ Καλλονής, με τον Απόλλωνα (αν έρθει ισόπαλος στην Πάτρα), αλλά και με τον Παναιτωλικό, αν η ομάδα του Αγρινίου νικήσει τον Ηρακλή.
Τότε ισχύει:
Α) Τριπλή ισοβαθμία Εργοτέλη, Ολυμπιακού και ΑΕΛ Καλλονής. Η βαθμολογία τότε διαμορφώνεται Εργοτέλης και Ολυμπιακός από 5, Καλλονή 4.
Τότε, αν από αυτή την τριάδα, μόνο μία θέση οδηγεί απευθείας στη Super League (με την προϋπόθεση ότι ο Απόλλωνας θα έχει πάει στους 75 πόντους και ο Ηρακλής στους 74) θα χρειαστεί μπαράζ Εργοτέλη-Ολυμπιακού γιατί έχουν και την ίδια διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια, 2-0 και 2-0.
Αν από αυτή την τριάδα επωφελούνται για την απευθείας άνοδο δυο ομάδες (σε περίπτωση που μόνο ένας εκ των Απόλλωνα, Ηρακλή φθάσουν στους 75 ή 74 βαθμούς αντίστοιχα), τότε ανεβαίνουν και οι δυο, Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου.
Β) Τετραπλή ισοβαθμία Εργοτέλη, Ολυμπιακού, Καλλονής και Απόλλωνα. Η μεταξύ τους βαθμολογία είναι: Εργοτέλης 11, Ολυμπιακός 8, Απόλλωνας 7 και Καλλονή 5.
Από αυτή την τετράδα μπορούν να επωφεληθούν τρεις ομάδες (αν δεν νικήσει ο Ηρακλής) ή δυο ομάδες (αν νικήσει ο "γηραιός" και πάει στους 74 βαθμούς).
Ανεβαίνουν απευθείας Εργοτέλης, Ολυμπιακός, Απόλλωνας
Ανεβαίνουν απευθείας (εκτός από τον Ηρακλή), Εργοτέλης, Ολυμπιακός.
Γ) Πενταπλή ισοβαθμία Εργοτέλη, Ολυμπιακού Βόλου, ΑΕΛ Καλλονής, Απόλλωνα και Παναιτωλικού. Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής Εργοτέλης 14, Καλλονή 11, Ολυμπιακός 9, Απόλλωνας 8, Παναιτωλικός 8.
Τότε ανεβαίνουν απευθείας οι τρεις πρώτοι Εργοτέλης, ΑΕΛ Καλλονής, Ολυμπιακός Βόλου (ο Ηρακλής ως ηττημένος από τον Παναιτωλικό, θα παίξει στα πλέι οφ).
Δ) Τετραπλή ισοβαθμία Εργοτέλη, Ολυμπιακού, ΑΕΛ Καλλονής, και Παναιτωλικού. Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής Εργοτέλης 11, Καλλονή 10, Παναιτωλικός 7 και Ολυμπιακός 3.
Με την προϋπόθεση ότι ο Απόλλωνας νικήσει και πάει στους 75 βαθμούς, τότε επωφελούνται για την απευθείας άνοδο δυο ομάδες, ο Εργοτέλης και η Καλλονή.
 Με την προϋπόθεση ότι ο Απόλλων θα χάσει στην Πάτρα και θα μείνει στους 72 πόντους, τότε την απευθείας άνοδο παίρνουν τρεις ομάδες, Εργοτέλης, Καλλονή, Παναιτωλικός ( και μένει στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός).
Σε περίπτωση ήττας του Ολυμπιακού Βόλου από την ΑΕΛ Καλλονής, τότε οι Βολιώτες παίζουν στα πλέι οφ, αν φέρει ισοπαλία ή αν νικήσει ο Απόλλωνας, ή αν νικήσουν Ηρακλής ή Παναιτωλικός.
Υπάρχει όμως βέβαια και μια περίπτωση που τους ευνοεί, δηλαδή να υπάρξει ισοβαθμία για την τρίτη θέση της ανόδου:
Ισοβαθμία Ολυμπιακού (6 β.)- Απόλλωνα (0 β.) προβάδισμα ο Ολυμπιακός.
Ισοβαθμία Ολυμπιακού (12 β.) Απόλλωνα ( 4 β.) -Ηρακλή ( 1 β. ) Προβάδισμα ο Ολυμπιακός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (72 βαθμοί)

Σε περίπτωση νίκης στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής, ανεβαίνει απευθείας στη Super League. Σε περίπτωση ισοπαλίας, φθάνει στους 73 βαθμούς. Τότε:
Α) Τετραπλής ισοβαθμίας Εργοτέλη, Ολυμπιακού Βόλου, ΑΕΛ Καλλονής και Απόλλωνα: Η βαθμολογία είναι: Εργοτέλης 11, Ολυμπιακός 8, Απόλλωνας 7 και Καλλονή 5.
Από αυτή την τετράδα μπορούν να επωφεληθούν τρεις ομάδες (αν δεν νικήσει ο Ηρακλής) άρα ανεβαίνει απευθείας ο Απόλλωνας ως τρίτος, ή δυο ομάδες (αν νικήσει ο "γηραιός" και πάει στους 74 βαθμούς), όπου σ' αυτή την περίπτωση ανεβαίνουν απευθείας Εργοτέλης και Ολυμπιακός, ενώ ο Απόλλωνας θα παίξει τα πλέι οφ.
Σε περίπτωση ήττας από την Παναχαϊκή μένει στους 72 βαθμούς. Τότε:
Α) Θα παίξει στα πλέι οφ αφού θα τον έχουν ξεπεράσει ο Εργοτέλης (ούτως ή άλλως) ο Ολυμπιακός Βόλου και η ΑΕΛ Καλλονής σε περίπτωση ισοπαλίας τους, ή ένας από τους δύο, ο Ηρακλής ή ο Παναιτωλικός αν νικήσει κάποιος από τους δύο.
Β) Μπορεί όμως ο Απόλλωνας με τους 72 βαθμούς να ισοβαθμήσει με τον Ολυμπιακό Βόλου ή την ΑΕΛ Καλλονής μαζί και τον Ηρακλή αν έρθει ισοπαλία με τον Παναιτωλικό.
Τότε το ένα εισιτήριο θα πάρει ο Εργοτέλης, το δεύτερο ο Ολυμπιακός Βόλου ή η ΑΕΛ Καλλονής και το τρίτο θα προκύψει από την ειδική βαθμολογία:
1. Απόλλωνας (0 βαθμοί)-Ολυμπιακός Βόλου (έξι βαθμοί), προβάδισμα: Ολυμπιακός.
2. Απόλλωνας (4 βαθμοί)-ΑΕΛ Καλλονής ( 1 βαθμός), προβάδισμα: Απόλλωνας.
3. Απόλλωνας (4 β.)-Ολυμπιακός Βόλου (12 β.)-Ηρακλής (1 β.), προβάδισμα: Ολυμπιακός.
4. Απόλλωνας (8 β.) -ΑΕΛ Καλλονής (5 β.)-Ηρακλή ( 2 β.), προβάδισμα: Απόλλωνας.
Γ) Πενταπλή ισοβαθμία Εργοτέλη, Ολυμπιακού, ΑΕΛ Καλλονής και Απόλλωνα και Παναιτωλικού.
Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής Εργοτέλης 14, ΑΕΛ Καλλονής 11, Ολυμπιακός 9, Απόλλωνας 8, Παναιτωλικός 8.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (72 βαθμοί)

Σε περίπτωση νίκης η ΑΕΛ Καλλονής επί του Ολυμπιακού Βόλου η ομάδα της Μυτιλήνης φθάνει στους 75 πόντους και ανεβαίνει απευθείας στη Super League.
Σε περίπτωση ήττας από τον Ολυμπιακό Βόλου θα πάρει μέρος στα πλέι οφ ανόδου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας θα φτάσει τους 73 βαθμούς. Τότε, μπορεί να ισοβαθμήσει με τον Εργοτέλη (εφόσον αυτός χάσει), τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Απόλλωνα (αν έρθει ισόπαλος στην Πάτρα) αλλά ακόμη και με τον Παναιτωλικό αν νικήσει τον Ηρακλή.
Α) Τριπλή ισοβαθμία Εργοτέλη, Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΛ Καλλονής. Η βαθμολογία διαμορφώνεται Εργοτέλης και Ολυμπιακός από 5, Καλλονή 4. Από αυτή την τριάδα, μόνο μία θέση οδηγεί απευθείας στη Super League (με την προϋπόθεση ότι ο Απόλλωνας θα έχει πάει στους 75 πόντους και ο Ηρακλής στους 74) θα χρειαστεί μπαράζ Εργοτέλη-Ολυμπιακού γιατί έχουν και την ίδια διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια, 2-0 και 2-0.
Αν από αυτή την τριάδα επωφελούνται για την απευθείας άνοδο δυο ομάδες (σε περίπτωση που μόνο ένας εκ των Απόλλωνα, Ηρακλή φθάσουν στους 75 ή 74 βαθμούς αντίστοιχα), τότε ανεβαίνουν και οι δυο, Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου.
Β) Τετραπλή ισοβαθμία Εργοτέλη, Ολυμπιακού, Καλλονής και Απόλλωνα: Η βαθμολογία είναι: Εργοτέλης 11, Ολυμπιακός 8, Απόλλωνας 7 και Καλλονή 5.
Από αυτή την τετράδα μπορούν να επωφεληθούν τρεις ομάδες (αν δεν νικήσει ο Ηρακλής) ή δυο ομάδες (αν νικήσει ο "γηραιός" και πάει στους 74 βαθμούς).
1) Ανεβαίνουν απευθείας Εργοτέλης, Ολυμπιακός, Απόλλωνας
2) Ανεβαίνουν απευθείας (εκτός από τον Ηρακλή), Εργοτέλης, Ολυμπιακός.
Γ) Πενταπλή ισοβαθμία Εργοτέλη, Ολυμπιακού, Καλλονής και Απόλλωνα και Παναιτωλικού. Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής Εργοτέλης 14, Καλλονή 11, Ολυμπιακός 9, Απόλλωνας 8, Παναιτωλικός 8.
Τότε ανεβαίνουν απευθείας οι τρεις πρώτοι Εργοτέλης, Καλλονή, Ολυμπιακός (ο Ηρακλής ως ηττημένος από τον Παναιτωλικό, θα παίξει στα πλέι οφ).
Δ) Τετραπλή ισοβαθμία Εργοτέλη, Ολυμπιακού, Καλλονής, και Παναιτωλικού. Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής Εργοτέλης 11, Καλλονή 10, Παναιτωλικός 7 και Ολυμπιακός 3.
1) Με την προϋπόθεση ότι ο Απόλλωνας νικήσει και πάει στους 75 βαθμούς, τότε επωφελούνται για την απευθείας άνοδο δυο ομάδες, ο Εργοτέλης και η Καλλονή.
2) Με την προϋπόθεση ότι ο Απόλλωνας χάσει στην Πάτρα και μείνει στους 72 πόντους, τότε την απευθείας άνοδο παίρνουν τρεις ομάδες, Εργοτέλης, Καλλονή, Παναιτωλικός.

ΗΡΑΚΛΗΣ (71 βαθμοί)

Ανεβαίνει απευθείας ως πρώτος με 74 βαθμούς, αν δεν κερδίσει ο Εργοτέλης, έρθουν ισοπαλία ΑΕΛ Καλλονής-Ολυμπιακός Βόλου και δεν νικήσει ο Απόλλωνας.
Σε περίπτωση που έρθει ισόπαλος με τον Παναιτωλικό, θα έχει 72 βαθμούς. Τότε υπάρχουν οι εξής ισοβαθμίες:
Α) με τον Απόλλωνα (αν χάσει) και την Καλλονή ή τον Ολυμπιακό Βόλου, εφόσον υπάρξει νικητής στη μεταξύ τους αναμέτρηση.
Στη την τριπλή ισοβαθμία Απόλλωνα, Καλλονής και Ηρακλή, την 3η θέση της απευθείας ανόδου παίρνει ο Απόλλωνας.
Στην τριπλή ισοβαθμία Απόλλωνα, Ολυμπιακού Βόλου και Ηρακλή την τρίτη θέση της απευθείας ανόδου παίρνει ο Ολυμπιακός Βόλου (αφού ότι τις δυο πρώτες θέσεις θα έχουν πάρει ο Εργοτέλης, ο Ολυμπιακός Βόλου ή η ΑΕΛ Καλλονής, ανάλογα με το ποια ομάδα θα νικήσει).
Ο Ηρακλής θα πάρει μέρος στα πλέι οφ ανόδου, ακόμα και σε περίπτωση που ηττηθεί.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (70 βαθμοί)

Η ομάδα του Αγρινίου μπορεί να τερματίσει στην 1η θέση με 73 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Εργοτέλη (αν αυτός χάσει), με τον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΛ Καλλονής (αν έρθουν ισοπαλία στο μεταξύ τους ματς), τον Απόλλωνα (αν φέρει ισοπαλία στην Πάτρα με την Παναχαϊκή) και φυσικά αν ο Παναιτωλικός νικήσει στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή.
Σε περίπτωση που ο Παναιτωλικός πάρει βαθμό από τον Ηρακλή, τότε θα έχει 71 πόντους (με τον "γηραιό" στους 72) και τότε θα παίξει στα πλέι οφ ανόδου, κάτι που θα συμβεί ακόμα και στην περίπτωση που χάσει.

Μια θέση για τα πλέι οφ ανόδου

Για την μια θέση των πλέι οφ ανόδου θα "μονομαχήσουν" η Νίκη Βόλου που έχει 67 βαθμούς και ο Πανσερραϊκός ο οποίος έχει 65 βαθμούς.
Η Νίκη Βόλου θέλει νίκη ή ισοπαλία κόντρα στον Εργοτέλη για να πάρει μέρος στα πλέι οφ ανόδου, καθώς ακόμα και αν ισοβαθμήσει με τον Πανσερραϊκό στους 68 βαθμούς (αν νικήσει ο Πανσερραϊκός εκτός έδρας τον Φωκικό) υπερτερεί.

Μια θέση για τον υποβιβασμό

Η μάχη της "ουράς" για μια θέση που οδηγεί στην Γ' Εθνική, είναι μεταξύ του Βύζαντα Μεγάρων που έχει 29 βαθμούς και του Θρασύβουλου που έχει 27 βαθμούς.
Ο Βύζαντας με νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής μένει στην Football League ότι και αν γίνει στη Φυλή.
Σε περίπτωση ισοπαλίας στα Μέγαρα και νίκης του Θρασύβουλου, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν και παίζουν αγώνα μπαράζ. Με ήττα ο Θρασύβουλος, ότι και αν γίνει στα Μέγαρα υποβιβάζεται.

Τα κριτήρια που ισχύουν στις ισοβαθμίες:

1. Τα μεταξύ τους παιχνίδια
2. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια
3. Μπαράζ.
Το πρόγραμμα της τελευταία αγωνιστικής

Κυριακή (26/5)

ΑΕΛ-Καλλιθέα (18.00)
Φωκικός-Πανσερραϊκός (18.00)
Θρασύβουλος-Ηρακλής Ψαχνών (18.00)
Βύζας Μεγάρων-Αναγέννηση Επανομής (18.00)
Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης (18.00)
Καβάλα-Αναγέννηση Γιαννιτσών (18.00)
Εθνικός Γαζώρου-Πιερικός (18.00)
ΑΕΛ Καλλονής-Ολυμπιακός Βόλου (18.00)
Νίκη Βόλου-Εργοτέλης (18.00, OTE TV)
Ηρακλής-Παναιτωλικός (18.00, OTE TV)
Ρεπό: Δόξα Δράμας

Βαθμολογία

1. Εργοτέλης 73
2. Ολυμπιακός Βόλου 72
3. Απόλλων Σμύρνης 72
-------------------------------------------------
4. ΑΕΛ Καλλονής 72
5. Ηρακλής 71
6. Παναιτωλικός 70
7. Νίκη Βόλου 67
-------------------------------------------------
8. Πανσερραϊκός 65
9. Δόξα Δράμας 60
10. ΑΕΛ 60
11. Ηρακλής Ψαχνών 54
12. Καλλιθέα 50
13. Καβάλα 50
14. Πιερικός 39
15. Παναχαϊκή 39
16. Εθνικός Γαζώρου 38
17. Φωκικός 37
18. Αναγέννηση Γιαννιτσών 34
19. Βύζας Μεγάρων 29
-------------------------------------------------
20. Θρασύβουλος 27
21. Αναγέννηση Επανομής 15


http://www.sport24.gr