Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Let's get happy με τους Pink Martini

To Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, οι Pink Martini, πιστοί στο ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό, ανηφορίζουν προς το Θέατρο του Λυκαβηττού για μια και μοναδική συναυλία.To δημοφιλές «κοσμοπολίτικο» συγκρότημα που συνδυάζει την κλασική μουσική με την τζαζ, τη ρούμπα με το ροκ και τη bossa nova με τη χορευτική pop, θα μας επισκεφθεί για να μας «ευθυμήσει» με τη φρεσκάδα της μουσικής του και τα καινούργια του «χαρούμενα» τραγούδια από τον νέο του studio άλμπουμ με τίτλο «Get Happy».
Στο Θέατρο του Λυκαβηττού θα θαυμάσουμε ζωντανά την εκθαμβωτική lead singer Storm Large, που θα συνοδεύσει επί σκηνής τους υπόλοιπους ταλαντούχους μουσικούς από όλα τα σημεία του πλανήτη και τον πιανίστα – ιδρυτή του συγκροτήματος, τον Thomas Lauderdale.
«Amado mio», «Sympatique», «Una notte a Napoli», «Anna», «City of night», «Lilly«, «Let’s fall in love», «Τempo Perdido» και «Get Happy» θα μας μεταφέρουν -παρότι τέλη Σεπτέμβρη- σε μια καλοκαιρινή περιπέτεια, κάπου στη γαλλική ριβιέρα ή σε ένα cabaret της Νέας Υόρκης ή ακόμα και στα βάθη της μυστικιστικής Ανατολής.
Στις 24 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες πριν την συναυλία τους στην Αθήνα, κυκλοφορεί το καινούργιο album των Pink Martini. Το «Get Happy» είναι η πολυαναμενόμενη studio επιστροφή τους μετά το επιτυχημένο «Splendor in the grass» του 2009. Μετά από μία 18μηνη «Οδύσσεια» για την ηχογράφησή του, το άλμπουμ είναι έτοιμο και συμπεριλαμβάνει δεκαέξι τραγούδια στα γερμανικά, γαλλικά, κινέζικα, ιαπωνικά, ισπανικά, περσικά, τουρκικά και ρουμανικά ερμηνευμένα από την εξαίσια φωνή της αγαπημένης μας China Forbes, της καινούργιας co-lead singer Storm Large και από μια πλειάδα από special guest vocalists.
Πληροφορίες: Θέατρο Λυκαβηττού, στις 9 μ.μ., είσοδος 35 ευρώ.

http://www.clickatlife.gr