Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Περιηγητές ιστού-Browsers





















Mozilla Firefox - Λήψη
Είναι ένας ελεύθερος και ανοικτού κώδικα φυλλομετρητής. Διαθέτει φρέσκια, νέα σχεδίαση, με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, με αναβαθμισμένη ασφάλεια και απίστευτη ταχύτητα. Ίσως ο ταχύτερος και ασφαλέστερος περιηγητής που υπάρχει, με πανίσχυρη προσαρμογή, υψηλές αποδόσεις αλλά και κορυφαία τεχνολογία.

Google Chrome - Λήψη
Είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα περιήγησης που συνδυάζει τη λιτή σχεδίαση με την εξελιγμένη τεχνολογία για πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλή χρήση του διαδικτύου. Δημιουργήθηκε για να κάνει την περιήγηση στον ιστό πιο γρήγορη, πιο ασφαλή και πιο εύκολη. Ένα γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης για όλους.

Opera Web browser - Λήψη
Ο νορβηγικός browser Opera βρίσκεται ήδη σε μεγάλη ανάπτυξη και οι developers που έχουν την ευθύνη της ανάπτυξής του εργάζονται πυρετωδώς για τον κάνουν καλύτερο και ταχύτερο. Ο ταχύτερος πλοηγός στον κόσμο. Πανίσχυρες, εύχρηστες και συνάμα ασφαλείς λειτουργίες. Απόλυτη προστασία προσωπικών δεδομένων.

GreenBrowser - Λήψη
Ο GreenBrowser ειναι μια δωρεάν αξιόπιστη εφαρμογή για περιήγηση στο διαδίκτυο. Είναι ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα και δεν δεσμεύει πολλούς πόρους του συστήματος σας. Σχεδιάστηκε με σκοπό να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στο internet με ασφάλεια, ταχύτητα και εμπιστοσύνη.

Waterfox - Λήψη
Είναι ένας browser, ο οποίος βασίζεται στον Firefox και απευθύνεται αποκλειστικά στα συστήματα των 64-bit.
Βασίζεται στον ανοιχτό κώδικά, με διάφορες βελτιστοποιήσεις για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα. Διαθέτει μικρότερο τελικό κώδικα, χωρίς απώλειες στην απόδοση.

Maxthon - Λήψη
Εύκολος στη χρήση και πανίσχυρος από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του. Φτιαγμένος από ανθρώπους που σκέφτονται δημιουργικά για να βρουν νέους τρόπους χρησιμότητας του διαδικτύου. Ο Maxthon είναι δωρεάν και καθαρός απο ιούς, κατασκοπευτικό λογισμικό, διαφημισεις και άλλο κακόβουλο λογισμικό.

Acoo Browser - Λήψη
Ο Acoo Browser είναι ένα ισχυρό, πολλαπλών καρτέλων, πρόγραμμα περιήγησης στο internet που βασίζεται στον κινητήρα του internet explorer. Επιτρέπει στους χρήστες να σερφάρουν πολλαπλές ιστοσελίδες μέσα σε ένα παράθυρο του browser. Περιλαμβάνει επίσης πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά.

SRWare Iron - Λήψη
Είναι ένας browser ανοιχτού κώδικα, αντίγραφο του Chrome, χωρίς τα θέματα ιδιωτικότητας που τον συνοδεύουν. Δεν δημιουργεί και δεν χρησιμοποιεί την έννοια του μεμονωμένου id για κάθε χρήστη, ενσωματώνει όμως όλες τις σπουδαίες λειτουργίες του Chrome. Είναι πολύ πρακτικός και γρήγορος.

Slim Browser - Λήψη
Ο φυλλομετρητής SlimBrowser περιλαμβάνει ενσωματωμένη λειτουργία παρεμπόδισης popup menu, αυτόματη συμπλήρωση πεδίων, γρήγορη αναζήτηση, κρυμμένες ιστοσελίδες, online μετάφραση, δυνατότητα τροποποίησης της εμφάνισης παραθύρων, καταστολή σφαλμάτων για άνετη και εύκολη περιήγηση στον ιστό.




Comodo Dragon - Λήψη
Δωρεάν browser, με μερικές επιπλέον δυνατότητες ώστε να βελτιώσει την ασφάλεια και να προστατέψει τα προσωπικά σας αρχεία. Είναι βασισμένος στον κώδικα του chromium. Παρόλο που στην εμφάνιση και τη διάταξη θυμίζει πολύ τον chrome της google, το tab με τις επιλογές αποκαλύπτει μια νέα εικόνα.




Superbird - Λήψη
Δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια, τη ταχύτητα και τη σταθερότητα. Σε σύγκριση με άλλα προγράμματα, εμφανίζει εξαιρετικά γρήγορη απόδοση και αξιοπιστία. Βασίζεται στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα του google chrome. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και επεκτάσεων για το πρόγραμμα.



Apple Safari - Λήψη
Safari για windows από την apple, το πιο προηγμένο πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο. O Safari ακολουθεί την πορεία που πρώτος χάραξε ο Firefox και μετέπειτα οι άλλοι, υποστηρίζοντας επεκτάσεις που μπορούν οι χρήστες να κατεβάσουν ώστε να προσθέσουν νέες δυνατότητες στο πρόγραμμα περιήγησης στο web.




Comodo IceDragon - Λήψη
H comodo είναι ευρέως γνωστή για το ποιοτικό της λογισμικό και για τα εξαιρετικά δωρεάν προϊόντα που κατά καιρούς παρουσιάζει. Ο Comodo IceDragon είναι ένας εναλλακτικός browser, σε αντίθεση με τον Comodo Dragon που βασίζεται στον Google Chrome. Πρόκειται για μία πολύ καλή και ασφαλής επιλογή.



Pale Moon - Λήψη
Περιηγητής βασισμένος στον κώδικα του Mozilla Firefox αλλά ειδικά τροποποιημένος για να τρέχει καλύτερα σε λειτουργικά windows. Οι περισσότερες λειτουργίες του FireFox είναι εκεί καθώς και πλήρη συμβατότητα με τα addons και τα extensions του. Προσφέρει βελτιωμένη απόδοση για νέους επεξεργαστές.




CometBird - Λήψη
Πρόγραμμα για περιήγηση στο διαδίκτυο, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο και να αποθηκεύσετε τους κωδικούς πρόσβασης σας. Είναι γρήγορο και ασφαλές, διαθέτει σύγχρονα χαρακτηριστικά και ειναι πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι ένα καλό εργαλείο για να σερφάρετε.



Orca Browser - Λήψη
Ένας καινούργιος πλοηγός από τον προγραμματιστή του Avant Browser. Ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους θέλουν κάτι πιο σύγχρονο. Η κύρια διαφορά του από τον Firefox είναι ότι δεν χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική xul, έτσι είναι ελαφρύτερος και γρηγορότερος, λείπει όμως ένα ισχυρό πλεονεκτήματα, η επεκτασιμότητα.

CoolNovo (ChromePlus) - Λήψη
Προσθέτει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά για να ενισχύσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Ο περιηγητής καυχιέται για την ταχύτητά και την αποτελεσματικότητα του. Είναι ένας εντυπωσιακός περιηγητής τον οποίο όλοι οι χρήστες του διαδικτύου πρέπει να δοκιμάσουν.

Avant Browser - Λήψη
Ένας απο τους καλύτερος web browsers. Ελαφρύς, γρήγορος, απλός, με πλήρη διαμόρφωση και επέκταση. Ιδανικός για όλους. Ενας browser με πολυ καλές επιδόσεις και πολλά χαρακτηριστικά. Όμορφο περιβάλλον εργασίας που δίνει πολλέ και χρήσιμες ευκολίες στον χρήστη.



Lunascape - Λήψη
Είναι ο πιο ευέλικτος περιηγητής του κόσμου, συνδυάζοντας τις μηχανές των Firefox, Google Chrome και Internet Explorer σε μια μόνο εφαρμογή. Αυτό δίνει συμβατότητα στην εφαρμογή με οποιαδήποτε σελίδα. Ένας σοφιστικός περιηγητής που προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα.



TheWorld Browser - Λήψη
Eίναι ένα μικρό, γρήγορο, ελεύθερο, ασφαλή και ισχυρό πρόγραμμα. Έχει νέο αλλά ισχυρό multi-threaded πλαίσιο παραθύρου. Κατά την ανάπτυξη του TheWorld Browser, έχει γραφεί και χτιστεί με βάση να ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των web browsers.

Sleipnir - Λήψη
O 'made in japan' πλοηγός Sleipnir σχεδιάστηκε για να αποτελέσει τον πλέον παραμετροποιήσιμο browser ώστε να καλύπτει στο μέγιστο βαθμό τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις κάθε χρήστη (υπάρχει η επιλογή αλλαγής του design, του skin, των χρωμάτων κ.α.) αφού προσφέρεται μεγάλη ποικιλία plugins και user scripts.





K-Meleon - Λήψη
O K-Meleon είναι ένας ελαφρύς browser, χρήσιμος σε όσους δεν επιθυμούν πληθώρα plugins και άλλων έξτρα χαρακτηριστικών τα οποία βαραίνουν αρκετά το σύστημα μας. Βασίζεται στην ίδια μηχανή με αυτή του Firefox αλλά είναι πιό γρήγορος και απασχολεί λιγότερη μνήμη ram.




Silverlight - Λήψη
Η εναλλακτική λύση της microsoft στο flash που επιτρέπει σε προγραμματιστές να δημιουργήσουν δυναμικές εφαρμογές που τρέχουν σε πολλούς υπολογιστές ταυτόχρονα, ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος. Τρέξτε δυναμικές web based εφαρμογές στον υπολογιστή σας.




RSSOwl - Λήψη
Είναι ο καλύτερος reader για τα rss σας. Στα θετικά του προγράμματος συγκαταλέγονται η πολύ καλή οργάνωση των feeds σε ομάδες, η δυνατότητα αλλαγής της συχνότητας ανανέωσης κάθε rss ξεχωριστά, τα αρκετά χρήσιμα εργαλεία διαχείρισης και πάνω απο όλα το cross platforming που παρέχει.



FeedDemon - Λήψη
Διαχειριστείτε τα RSS feeds για να είστε πάντα ενημερωμένοι με τα νεότερα posts των sites. Μπορείτε να προσθέσετε νέα feeds στο πρόγραμμα και θα εκπλαγείτε από την τεράστια ποσότητα των sites που είστε εγγεγραμμένοι και των οποίων λαμβάνετε σε συνεχή βάση τα feeds.

Snarfer - Λήψη
Το δωρεάν πρόγραμμα Rss Reader Snarfer είναι απλό στη χρήση, γρήγορο και εύχρηστο για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα windows. Αν σας έχει ξεφύγει ο έλεγχος στους online readers καιρός για ένα desktop rss feed reader. Από τους πιο καλούς διαχειριστές rss/xml/atom feeds με αρκετές δυνατότητες.
















http://sxoleio.eu/