Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

H Penelope Cruz "γδύνει" την Ιrina Shayk για την Agent Provocateur(Vid)



Φωτογραφία για H Penelope Cruz γδύνει την Ιrina Shayk για την Agent Provocateur Η Penelope Cruz κάθισε πίσω από τις κάμερες για να σκηνοθετήσει μια από τις πιο σέξι καμπάνιες της Agent Provocateur, ever.

Tο βίντεο της καμπάνιας για την σειρά εσωρούχων του brand Agent Provocateur, την οποία υπογράφει η Penelope Cruz ίδια μαζί με την αδελφή της, Μonica, είναι ό,τι πιο σέξι έχουμε δει εδώ και καιρό. Κι αυτό γιατί η Ιrina Shayk έχει μπει για τα καλά στο ρόλο της.


Στο εν λόγω διαφημιστικό βίντεο, εκτός από το διάσημο κορίτσι του Ronaldo, πρωταγωνιστεί και η Monica Cruz οποία μάλιστα βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Στην τελευταία σκηνή μάλιστα εμφανίζεται σε guest ρόλο και ο σύζυγος της Penelope, Javier Bardem.

Φυσικά, η Penelope Cruz με την γνωστή εταιρεία εσωρούχων έχει στήσει ολόκληρο στόρυ. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο γοητευτικότατος Miguel Angel Silvestre, ο οποίος υποδύεται έναν εργάτη ο οποίος έχει ζαλιστεί από τη ζέστη και βλέπει ένα αισθησιακό όνειρο, που περιλαμβάνει γυναίκες με εσώρουχα και φυσικά την Ιrina Shayk να τον αποπλανεί. Ο Javier Bardem πάλι, παίρνει τον ρόλο του αφεντικού, ο οποίος τον ξυπνάει για να συνεχίσει τη δουλειά.







http://www.newsnow.gr