Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα;; ...Σήμερα!!! 25/10/14 στις 21:15...Ποιός Φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη;

Έφτασε λοιπόν η ώρα για την πιο αστεία μαύρη κωμωδία....Ποιός Φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη;
...του Τόλη Παπαδημητρίου.

Παίζουν
Βασιλική Αγγέλη, Ελένη Βρακά, Ζέτα Λιάλιου, Μιχαηλία Μουσάκου, Τόλης Παπαδημητρίου, Αντώνης Στάμος, Τιτίκα Σαριγκούλη

Σκηνοθεσία: Τόλης Παπαδημητρίου

Κινησιολογία: Σίμων Πάτροκλος

Υπ.Επικοινωνίας: Σάντρα Βουτσά
Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Νούλας
 Χορηγος επικοινωνίας

http://trapouloxarto.blogspot.gr/


Υπόθεση: Τα Χριστούγεννα είναι πρό των πυλών κι εμείς βρισκόμαστε στο σπίτι του νεαρού θεατρικού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κάντζα και της ζηλιάρας συζύγου του Υπατίας Καρυωτάκη.
Με αφορμή την επερχόμενη αναχώρηση της δεύτερης, ο Κωνσταντίνος σχεδιάζει να περάσει το τριήμερο με την ερωμένη του- δε τη λες και ξεφτέρι- Τζένη.

Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο αφού η δήθεν αριστοκρατικής καταγωγής Μπέμπα(μητέρα της Υπατίας) και η ‘‘ξεχασιάρα’’ γιαγιά κυρα-Πάτρα είναι ήδη καθ’ οδόν.Το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο για τον άπιστο Κωνσταντίνο ο οποίος καλεί την υπηρέτρια Χρυσούλα για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Ένας μυστηριώδης κύριος με ....περίεργες διαθέσεις ονόματι Λέλος Χαραλάς εμφανίζεται για να αγοράσει το σπίτι πάνω στην ώρα και κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.
Το ένα αναπάντεχο διαδέχεται το άλλο, τα ψέματα δίνουν και παίρνουν και η γιορτινή ατμόσφαιρα καταλήγει να είναι ...όχι και τόσο γιορτινή. Το σίγουρο είναι ένα.
‘Οπως λέει και το τραγούδι ‘‘απόψε κάποιος θα χαθεί!’’
Το θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου παρουσιάζει τη νέα κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου ‘‘ Ποιος Φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη;’’ που έρχεται να καυτηριάσει τα ελατώμματα και τις νευρώσεις του σύγχρονου νεοέλληνα, να μπλέξει πρόσωπα σε καταστάσεις-κυκεώνες και τελικά να σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια. Είστε όλοι καλεσμένοι λοιπόν να ζήσουμε το χρονικό μιας νύχτας η οποία θα μας επιβεβαιώσει το ήδη γνωστό· τα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης, ζεστασιάς και τρυφερότητας. Ό,τι πρέπει για μια οικογένεια.
Αλλά όχι για τη συγκεκριμένη. 

  
 Από σήμερα
& κάθε Σάββατο στις 21:15 & Κυριακή στις 19:00
στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου
(Κουντουριώτου 40, Αιγάλεω, 5' από το μετρό)
τηλ. κρατήσεων 210-5911-390, 6932-982-051
 

 

Τιμές:  Γενική είς. 12 ευρώ,  Φοιτ./Άνεργοι 8 ευρώ , Group Συλλόγων & ΚΑΠΗ 8 ευρώ