Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Επιστρέφει ο τραγουδοποιός Γιώργης Χριστοδούλου από τη Βαρκελώνη για live εμφανίσεις στην Ελλάδα

Εμφανίσεις τραγουδοποιού Γιώργη Χριστοδούλου   Το μουσικό project "Καντάδα" συνεχίζει την περιοδεία του στην Ελλάδα.

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδοποιός που τα τελευταία χρόνια διαγράφει με επιτυχία μια ξεχωριστή πορεία στην ισπανική μουσική σκηνή, επιστρέφει στην Ελλάδα για μια σειρά εμφανίσεων μ' ένα πρόγραμμα βασισμένο σε δικά του τραγούδια αλλά και κλασικές μελωδίες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής.
Μια συναυλία σαν τρυφερή καντάδα άλλων εποχών, με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του τραγουδοποιού, τις διασκευές που τον έκαναν ευρύτερα γνωστό, παλιές αθηναϊκές αλλά και γαλλικές - ισπανικές μελωδίες, να συνθέτουν την παράσταση που συγκινεί με τις ευαίσθητες ερμηνείες του Γιώργη και τη δεξιοτεχνία του Γιώτη Παρασκευαίδη και του Παναγιώτη Αθάνατου στην κιθάρα.
Αττίκ, Κώστας Γιαννίδης, Μάνος Χατζιδάκις, Cole Porter, τραγούδια από τον κινηματογράφο, tango και βαλς αλλά και βραζιλιάνικη μποσανόβα μαζί με τα τραγούδια του Γιώργη, όλα μπερδεύονται γλυκά σ' ένα πρόγραμμα μιάμισης ώρας.
Η "Καντάδα" έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2014 στο Κάστρο της Αντιπάρου και συνέχισε την περιοδεία της περνώντας από την Πλάκα της Αθήνας, το λιμάνι του Πόρου, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, τις Σέρρες, τη Δράμα, την Κομοτηνή και τη Σάμο.
Αυτή τη φορά η "Καντάδα" θα περάσει από τους εξής χώρους:
ΠΕΜΠΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  Ρότα Art Coffee Community, Σόλωνος 124,  Αθήνα |Τ: 21 0380 1033 ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Σουίτα Art Café, Στρατηγού Σαράφη 18, Τρίκαλα: Τ: 6981045933

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Galerie Δημιουργών, Χελιδονούς 28, Νέα Κηφισιά | Τ: 210-6251732

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Jazz Point, Ακαδημίας 18 (εντός στοάς), Σύνταγμα | Τ.: 2103235911 ΤΡΙΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
French Keys, Θ.Σοφούλη 48, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη | Τ: 2310402048

Δείτε και ακούστε τον Γιώργη σε αποσπάσματα από την τελευταία του δουλειά:
Από τις αρχές του 2014 το τελευταίο άλμπουμ του τραγουδοποιού «Barcelonauta” διατίθεται και στην Ελλάδα από την Ankh στα δισκοπωλεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και στα iTunes /Google Play / Spotify μέσω διαδικτύου.

http://www.ispania.gr