Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Επίσημη πρεμιέρα για το "Ποιος Φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη;"(trailer #2)

Σήμερα στις 20:00 είναι η επίσημη πρεμιέρα για την καλύτερη κωμωδία της χρονιάς και το γιορτάζουμε με ένα ολοκαίνουριο trailer...

 Τα Χριστούγεννα είναι πρό των πυλών κι εμείς βρισκόμαστε στο σπίτι του νεαρού θεατρικού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κάντζα και της ζηλιάρας συζύγου του Υπατίας Καρυωτάκη.
Με αφορμή την επερχόμενη αναχώρηση της δεύτερης, ο Κωνσταντίνος σχεδιάζει να περάσει το τριήμερο με την ερωμένη του- δε τη λες και ξεφτέρι- Τζένη.

Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο αφού η δήθεν αριστοκρατικής καταγωγής Μπέμπα(μητέρα της Υπατίας) και η ‘‘ξεχασιάρα’’ γιαγιά κυρα-Πάτρα είναι ήδη καθ’ οδόν.Το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο για τον άπιστο Κωνσταντίνο ο οποίος καλεί την υπηρέτρια Χρυσούλα για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Ένας μυστηριώδης κύριος με ....περίεργες διαθέσεις ονόματι Λέλος Χαραλάς εμφανίζεται για να αγοράσει το σπίτι πάνω στην ώρα και κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.
Το ένα αναπάντεχο διαδέχεται το άλλο, τα ψέματα δίνουν και παίρνουν και η γιορτινή ατμόσφαιρα καταλήγει να είναι ...όχι και τόσο γιορτινή. Το σίγουρο είναι ένα.
‘Οπως λέει και το τραγούδι ‘‘απόψε κάποιος θα χαθεί!’’

Το θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου παρουσιάζει τη νέα κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου ‘‘ Ποιος Φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη;’’ που έρχεται να καυτηριάσει τα ελατώμματα και τις νευρώσεις του σύγχρονου νεοέλληνα, να μπλέξει πρόσωπα σε καταστάσεις-κυκεώνες και τελικά να σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια. Είστε όλοι καλεσμένοι λοιπόν να ζήσουμε το χρονικό μιας νύχτας η οποία θα μας επιβεβαιώσει το ήδη γνωστό· τα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης, ζεστασιάς και τρυφερότητας. Ό,τι πρέπει για μια οικογένεια.
Αλλά όχι για τη συγκεκριμένη. 

 


Απολαύστε το νέο trailer της παράστασης...Παίζουν
Αντώνης Στάμος
Ελένη Βρακά
Ζέτα Λιάλιου
Μιχαηλία Μουσάκου
Τόλης Παπαδημητρίου
Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου


στο ρόλο της κυρα-Πάτρας
η Τιτίκα Σαριγκούλη

Σκηνοθεσία: Τόλης Παπαδημητρίου
Κινησιολογία: Σίμων Πάτροκλος
Υπ.Επικοινωνίας: Σάντρα Βουτσά
 Χορηγος επικοινωνίας


http://trapouloxarto.blogspot.gr/