Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Μήπως η Ραχήλ Μακρή δεν ''πέταξε βατράχια'' ;


Η κυρία Ραχήλ Μακρή, υποψήφια βουλευτής Κοζάνης με τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου «τι θα κάνετε αν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κλείσει την στρόφιγγα της ρευστότητας», είπε ότι θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και, αν χρειαστεί, «θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι 100 δισ. ευρώ».
Αμέσως όλοι έπεσαν να φάνε την Ραχήλ Μακρή.

Κανείς δεν έκανε τον κόπο να κάνει πρώτα μια αναζήτηση σε αυτό το πράγμα που έχει μπροστά του -και ονομάζεται «υπολογιστής»-, για να διαπιστώσει αν αυτό που είπε η Ραχήλ Μακρή μπορεί να γίνει ή όχι.
Αν το είχε κάνει, θα διαπίστωνε πως η Ραχήλ Μακρή είπε κάτι το οποίο προβλέπεται για κάθε χώρα, και το είχε κάνει η Ιρλανδία το 2011.
Το 2011, η Ιρλανδία είχε τυπώσει λογιστικά 51 δισεκατομμύρια ευρώ, για να ενισχύσει τη ρευστότητα των τραπεζών της.
Μάλιστα, τότε είχε γίνει μεγάλο θέμα και στην Ελλάδα -με την απόφαση της ιρλανδικής κυβέρνησης να τυπώσει χρήμα-, αλλά γρήγορα ξεχάστηκε γιατί οι Έλληνες έπρεπε να γίνουν πειραματόζωα και τα ελληνικά ΜΜΕ τους βομβάρδιζαν με ψευδείς ειδήσεις.
Όλοι λοιπόν την έπεσαν στη Ραχήλ Μακρή.
Καλά, είναι λογικό να δεχτεί επίθεση από την επικοινωνιακή ομάδα του Αντώνη Σαμαρά αλλά επίθεση της έκαναν ακόμα και άνθρωποι που ανήκουν στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., οι οποίοι αναπαρήγαγαν κατά λέξη τα όσα έγραφαν οι εφημερίδες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που  αριστεροί, κεντροαριστεροί, δεξιοί δημοκράτες και αναρχικοί  πέφτουν στη λούμπα της  προπαγάνδας και την καταπίνουν αμάσητη. Το παθαίνουν συνέχεια.