Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Το μεγάλο μήνυμα ενός μικρού…

 Το μεγάλο μήνυμα ενός μικρού…Στην ψυχή ενός παιδιού δεν υπάρχουν ημέτεροι κι εχθροί κι ο θαυμασμός «επιτρέπεται» ακόμη και για έναν αντίπαλο.Διαβάστε για τον πιτσιρικά του Ολυμπιακού και το αυτόγραφο από τον Διαμαντίδη.

Ο πρώτος τελικός της Basket League είχε τελειώσει με τον Ολυμπιακό να νικά τον Παναθηναϊκό. Η αποστολή των «πράσινων» αποχωρούσε από το ΣΕΦ με συνοδεία δυνάμεων των ΜΑΤ και ορισμένους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να βρίζουν τους παίκτες του αιωνίου αντιπάλου.
Ξαφνικά ένα παιδάκι, όχι πάνω από 6 ή 7 χρονών, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού πλησίασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ακόμη και ο ίδιος φάνηκε να σαστίζει. Ακόμη περισσότερο, όταν ο πιτσιρικάς τού ζήτησε να του δώσει ένα αυτόγραφο πάνω σε μια φανέλα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού χαμογέλασε και δεν χάλασε χατίρι στον μικρό, που πάνω στην ίδια φανέλα είχε συγκεντρώσει τις υπογραφές πολλών ινδαλμάτων του. Πλέον ανάμεσα στα αυτόγραφα παικτών της αγαπημένης του ομάδας, είχε κι αυτό ενός αγαπημένου του παίκτη. Και για εκείνον δεν είχε σημασία αν αυτός έπαιζε στον αιώνιο αντίπαλο. 


inner

 
Είμαστε βέβαιοι πως θα βρεθούν αρκετοί «φίλοι» του Ολυμπιακού που θα τα βάλουν με τον μικρό, θα τον αποκαλέσουν ακόμη και μικρό… προδότη που… «μόλυνε» τη φανέλα της ομάδας με την υπογραφή ενός εχθρού. Όπως-επίσης δυστυχώς-θα βρεθούν και αρκετοί «φίλοι» του Παναθηναϊκού που θα τα βάλουν ακόμη και με τον ίδιο τον Διαμαντίδη που δέχτηκε να κάνει το χατίρι σε οπαδό (;) του Ολυμπιακού.
Δυστυχώς γι’ αυτούς τους ελπίζουμε λίγους κι ευτυχώς για τους ελπίζουμε πολύ περισσότερους, ένα παιδί που ακόμη δεν έχει «μολύνει» την ψυχή του με τα μικρόβια του οπαδισμού αρκεί για να δώσει σε όλους μας ένα πολύ μεγάλο μήνυμα.