Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

Παγωτό με γεύση μαριχουάνα βγαίνει στην αγορά (pics+vid)


Παγωτό με γεύση μαριχουάνα βγαίνει στην αγορά (pics+video)Στις Η.Π.Α οι νόμοι σχετικά με τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας έχουν αρχίσει να μαλακώνουν, γεγονός που έφερε το ερώτημα αν θα κυκλοφορούσαν και διάφορα προϊόντα με γεύση μαριχουάνα.

Οι ιδρυτές της γνωστής εταιρίας παγωτών Ben & Jerry, o Ben Cohen και ο Jerry Greenfield δεν φάνηκαν αρνητικοί στην ιδέα να κυκλοφορήσουν παγωτό με γεύση μαριχουάνα αν αυτή γινόταν εντελώς νόμιμη. Συγκεκριμένα ο Cohen δήλωσε πως κάτι τέτοιο είναι λογικό να συμβεί ενώ ο Greenfield αποκάλυψε πως και οι δύο είχαν εμπειρία με ουσίες.
Εφόσον λοιπόν η μαριχουάνα νομιμοποιηθεί σε όλη τη χώρα τότε ίσως δεν χρειαστεί να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το πρώτο παγωτό Ben & Jerry με γεύση μαριχουάνα τοποθετηθεί στους καταψύκτες των σουπερμάρκετ.


 

Ben & Jerry Are Totally Down For Weed Ice CreamΠαγωτό με γεύση μαριχουάνα βγαίνει στην αγορά (pics+video) Παγωτό με γεύση μαριχουάνα βγαίνει στην αγορά (pics+video)Παγωτό με γεύση μαριχουάνα βγαίνει στην αγορά (pics+video)


http://www.patrasevents.gr