Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ο Ολισαντέμπε πρωταγωνιστής σε VIDEO εξορκισμού!

Ένα VIDEO από την παρουσία του Εμάνουελ Ολισαντέμπε στην SCOAN, αίρεση με έδρα το Λάγος της Νιγηρίας, με τη βοήθεια της οποίας ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ξορκίζει τους... δαίμονες από το γόνατό του έφερε στο φως της δημοσιότητας η σελίδα "Sta Dixtya".

Οι πόνοι που ένιωθε στο γόνατό του ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε (μετά από επέμβαση κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό) τον οδήγησαν να καταφύγει στην SCOAN ("Συναγωγή, Εκκλησίας Όλων Των Εθνών"), αίρεση με έδρα το Λάγος της Νιγηρίας προκειμένου να απαλλαγεί μια και καλή από το πρόβλημά του.
Το VIDEO είναι γυρισμένο το 2011, χρονιά κατά την οποία ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αγωνιζόταν στον Βύζαντα Μεγάρων. Σε αυτό, ο 33χρονος τότε Ολισαντέμπε αφήνει τον... άρχοντα της αίρεσης να ξορκίσει τους δαίμονες από το γόνατό του. Μετά την ιδιότυπη θεραπεία μάλιστα σηκώνεται και τρέχει, δηλώνοντας πως είναι καλύτερα.
Για την SCOAN μάλιστα, η οποία ιδρύθηκε από τον προφήτη Τ. Μπ. Τζόσουα, έναν χαρισματικό άνδρα που μεγάλωσε σε μια φτωχή πόλη της Νιγηρίας και χρησιμοποίησε την πειθώ για να προσελκύσει χιλιάδες οπαδούς είχε γράψει πρόσφατα σε άρθρο της η Huffingtonpost.gr.
Δείτε το VIDEO: