Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

25 παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσεις φέτος

Κάθισε αναπαυτικά στη θέση σου και προθέρμανε τα χέρια σου γιατί το χειροκρότημα αναμένεται να είναι δυνατό. 

 Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι άνθρωποι που αγαπάμε να βλέπουμε θέατρο ανανεώνουμε συνεχώς τη λίστα με τα emails με ιδιαίτερη προσμονή και ανυπομονησία. Το κακό, είναι ότι οι πολυπόθητες ανακοινώσεις για τις παραστάσεις που θα ανέβουν την εκάστοτε σεζόν, συνήθως αργούν.
Το καλό, είναι ότι έρχονται. Και σχεδόν πάντα μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Πέρσι, χορτάσαμε παραστάσεις Ίψεν (το 2014 άλλωστε ήταν και το θεατρικό του έτος) και Τσέχωφ με το Γλάρο του Κώστα Φιλίππογλου και τον Πλατόνοφ του Ένκε Φεζολάρι να συγκαταλέγονται κατά τη γνώμη μου στις καλύτερες εξ αυτών. Μπήκαμε λίγο στη λογική της αποδόμησης κλασικών έργων με τον 'χιπστερικό' Άμλετ του Γιάννη Χουβαρδά και τον εκπληκτικά παραμυθένιο Βυσσινόκηπο του Νίκου Καραθάνου. Αλλά δεν χάσαμε πλήρως την επαφή με αυτά χάρη στους Αδερφούς Καραμάζοφ της Νατάσας Τριανταφύλλη και το Περιμένοντας τον Γκοντό του Νίκου Καραγιώργου. Ξεχωρίσαμε την Κατερίνα του Γιώργου Νανούρη καταχειροκροτώντας τη Λένα Παπαληγούρα και την Ανουσιότητα του να Ζεις της Λένας Κιτσοπούλου για τη μοναδική ερμηνεία αυτής και του Γιάννη Κότσιφα.
Όντας τόσο πλήρεις, αλήθεια τι περιμένουμε φέτος ίσως αναρρωτηθείς.
 
Τώρα που καλομάθαμε, τι περισσότερο από την ίδια την πληρότητα;
Φέτος το Όρντινό μας έχει παραστάσεις που περιμένουμε εναγωνίως να δούμε επί σκηνής όπως το Ο Αγών μου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (που είναι αυτό που νομίζεις). Παραστάσεις που χαιρόμαστε που συνεχίζονται και φέτος μερικές από τις οποίες ανέφερα προηγουμένους. Και παραστάσεις που στηρίζουν τους Έλληνες θεατρικούς συγγραφείς. Λίγοι είναι, ας τους τιμήσουμε επιτέλους.
Έτοιμος να χτυπήσουν και τα τρία κουδούνια μαζεμένα; Έτοιμος να μάθεις ποιο θα είναι το Όρντινό μας για φέτος;

Τα παιδιά του ήλιου του Μαξίμ Γκοργκί

 

Ο Νίκος Μαστοράκης ανεβάζει στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης ένα έργο που σατυρίζει τους διανοούμενους της προεπαναστατικής Ρωσίας και κατ' επέκταση τους διανοούμενους του κόσμου.
Spoiler Alert: Ο Γκοργκί γράφει το έργο μέσα από τη φυλακή στην οποία βρίσκεται έπειτα απαό την αιματηρή καταστολή των μεγάλων διαδηλώσεων στην Αγία Πετρούπολη από τη φρουρά του Τσάρου.
Όρντινο: Με τον Νίκο Μαστροράκη και τη δραματουργική απόδοσή του αλλά και τη σκηνοθετική συνύπαρξη των Μάκη Παπαδημητρίου, Χάρη Φραγκούλη, Γιάννη Κότσιφα, κ.α.
Πρεμιέρα: Στις 11 Νοεμβρίου 2015.

Ο Αγών μου του Αδόλφου Χίτλερ

Την 21η Απριλίου του 2016 η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών φιλοξενεί τους πολυβραβευμένους ντοκιμενταρίστες του ευρωπαϊκού θεάτρου, Rimini Protokoll και τους δίνει το ελεύθερο να αποδώσουν θεατρικά το πιο αμφιλεγόμενο κείμενο όλων των εποχών.
Spoiler Alert: Πιστοί στους όρους ενός «θεάτρου της πραγματικότητας», οι Rimini Protokoll, αντί για επαγγελματίες ηθοποιούς, επιστρατεύουν ένα θίασο από «ειδικούς» επί του θέματος: ιστορικούς και νομικούς ειδικευμένους στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, έναν συντηρητή παλιών χειρογράφων, έναν εκ γενετής τυφλό μουσικό παραγωγό, έναν Ισραηλινό δικηγόρο και έναν Τούρκο hip-hop / metalcore καλλιτέχνη και εθνολόγο.
Όρντινο: Με τους συντελεστές στη συζήτηση που θα ακολουθήσει της παράστασης στις 22 και 23 Απριλίου του 2016.

Σκοτεινές Γλώσσες του Άντριου Μπόβελ

 
Ο Θωμάς Μοσχόπουλος ανεβάζει στη σκηνή του Θεάτρου Πόρτα ένα ψυχολογικό θρίλερ που αξίζει να παρακολουθήσεις. Ειδικά αν ρίξεις μία ματιά στο θίασο.
Spoiler Alert: Το έργο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 2001 με τίτλο Lantana σε σενάριο του ίδιου του Μπόβελ.
Όρντινο: Με το συνδυασμό των εξίσου ταλαντούχων Καλαϊτζίδου, Λούλη, Χρυσοστόμου και Μάσχα επί σκηνής.
Πρεμιέρα: Στις 14 Νοεμβρίου 2015.

Τα κύματα της Βιρτζίνια Γουλφ

 

Ο Δημήτρης Καρατζάς μετά την ευρωπαϊκή επιτυχία που γνώρισε ο Κυκλισμός του Τετραγώνου, ξανασυνεργάζεται με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, αυτή τη φορά με ένα έργο που επιδιώκει να μιλήσει στους εφήβους. Κυρίως.
Spoiler Alert: Μπορείς να πάρεις μία γεύση από το τι πρόκειται να παρακολουθήσεις επί σκηνής μέσα από τις λέξεις που ο ίδιος ο Καρατζάς χρησιμοποιεί για να περιγράψει το έργο: Ορμή, λαχτάρα, απελευθέρωση.
Όρντινο: Με τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο ηθοποιό, Μιχάλη Σαράντη, νικητή του περσινού βραβείου Δημήτρης Χορν.
Πρεμιέρα: 22 Νοεμβρίου 2015.

Μένγκελε του Θανάση Τριαρίδη

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν η επιτυχημένη παράσταση του Κώστα Φιλίππογλου ανεβαίνει στην αθηναϊκή σκηνή, αυτή τη φορά στο Θέατρο Θησείον.
Spoiler Alert: Το έργο επιχειρεί να περιγράψει την ιστορία του Εργαστηρίου Πειραμάτων του Γιόζεφ Μένγκελε στο Άουσβιτς- Μπιρκενάου.
Όρντινο: Με τους καταχειροκροτημένους Μυρτώ Αλικάκη και Λάζαρο Γεωργακόπουλο στο απείρως λιτό σκηνικό που έχει επιλέξει να τους βάλει ο Κώστας Φιλίππογλου.
Πρεμιέρα: Στις 3 Οκτωβρίου 2015.

Σταματία, το γένος Αργυροπούλου του Κώστα Σωτηρίου

Μετά την επιτυχημένη της  πορεία στο Θέατρο του Νέου Κόσμου της περσινή σεζόν η ερμηνεία ρεσιτάλ της Ελένης Ουζουνίδου ανεβαίνει για δεύτερο χρόνο σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.
Spoiler Alert: Πρόκετια για μία γυναίκα που ζει στην πιο έντονη μορφή της του τόσο τον εθνικό όσο και τον εσωτερικό διχασμό.
Όρντινο: Με την καταπληκτική Ελένη Ουζουνίδου, φυσικά.
Πρεμιέρα: Στις 7 Οκτωβρίου 2015.

Καγκουρώ του Βασίλη Κατσικονούρη

 

Ο Δημήτρης Μυλωνάς ανεβάζει στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου Νίκος Κούρκουλος την παράσταση ενός διακεκριμένου Έλληνα συγγραφέα.
Spoiler Alert:  Η ιστορία του Ορφέα ίσως σου θυμίσει κάτι από σένα. Κάτι πολύ οικείο όπως η οικογένειά σου.
Όρντινο: Με την περσινή νικήτρια του βραβείου Μελίνα Μερκούρη, Λένα Δροσάκη και τον πολλά υποσχόμενο νέο ηθοποιό Γιώργο Παπαπαύλου στο ρόλο του κεντρικού ήρωα.
Πρεμιέρα: Στις 15 Οκτωβρίου 2015.

Αδερφοί Καραμάζοφ του Φίοντορ Μ. Ντοστογιέφσκι

 

Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία τους στο Θέατρο Τέχνης, οι ήρωες της Νατάσας Τριανταφύλλη ανεβαίνουν και πάλι στη σκηνή του Υπογείου.
Spoiler Alert: Μην αργήσεις να πας γιατί η παράσταση ξεκινά πριν χτυπήσει το τρίτο κουδούνι. Μην παραξενευθείς όταν συναντήσεις τους ηθοποιούς στην είσοδο του Θεάτρου. 
Όρντινο: Με τον εξαιρετικό, μοναδικό, αξεπέραστο Ηλία Μελέτη στο ρόλο του Αλιόσα.
Πρεμιέρα: Στις 23 Νοεμβρίου 2015.

Τέφρα και Σκιά του Χάρολντ Πίντερ

Ο αναγνωρισμένος πλέον στην Ευρώπη σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζάς ανεβάζει στο Θέατρο Ροές ένα έργο που θέλει να χτυπήσει τη βία εκεί που την πονάει: Στη συναίνεση, την υπακοή και την ατομική ευθύνη.
Spoiler Alert: Πρόκειται για ένα έργο που αφού το χειροκροτήσεις, θα σε κάνει να σκεφθείς λίγο περισσότερο.
Όρντινο: Με τον 'δοκιμασμένο' στα δύσκολα Χρήστο Λούλη και την σκηνική του χημεία με την εξαιρετική Εύη Σαουλίδου.
Πρεμιέρα: Στις 26 Οκτωβρίου 2015.

Ο Αρντέν πρέπει να πεθάνει (αγνώστου συγγραφέα)

 

Η επιτυχημένη πορεία της αστικής τραγωδίας του 16ου αιώνα στο Φεστιβάλ Αθηνών συνεχίζεται στο Θέατρο Τέχνης σε σκηνοθεσία του πολλά υποσχόμενου νέου καλλιτέχνη Χάρη Φραγκούλη.
Spoiler Alert: Φήμες θέλουν ως πιθανούς συγγραφείς του έργου τους Σαίξπηρ, Μάρλοου ή Καντ. 
Όρντινο: Με τη σκηνοθετική απόδοση του Χάρη Φραγκούλη αλλά και τους ταλαντούχους ηθοποιούς του θιάσου. Ξεχωρίζουμε τον πάντοτε μοναδικό, Θάνο Τοκάκη.
Πρεμιέρα: Την 1η Οκτωβρίου 2015.

Mojo του Τζεζ Μπάτεργουερθ

 

Ο Θωμάς Μοσχόπουλος επαναλαμβάνει την αξιοσημείωτη επιτυχία της παράστασης στο Θέατρο Πόρτα, και μας προσκαλεί και φέτος να γελάσουμε σε ταραντινικούς ρυθμούς.
Spoiler Alert: Το κείμενο έχει βραβευθεί ως Καλύτερο Έργο Lawrence Olivier, Evening Standard και George Devine.
Όρντινο: Με τους πραγματικά ταλαντούχους Αργήρη Ξάφη και Γιώργο Χρυσοστόμου και τους πολλά υποσχόμενους Γιώργο Παπαγεωργίου και Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο. Αλλά και το συνδυασμό αυτών με τον υπόλοιπο θίασο.
Πρεμιέρα: Στις 3 Οκτωβρίου.

Πίστη, αγάπη, ελπίδα του Έντεν φον Χόρβατ

Ο Ακύλλας Καραζήσης αναζητά τόσο σκηνοθετικά όσο και υποκριτικά την ανθρωπιά στην περίοδο της κρίσης μέσα από τη μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.
Spoiler Alert: Το 2012, ο περίφημος Ελβετός δημιουργός Christoph Marthaler το ανέβασε ως μαύρη κωμωδία σε μια εκδοχή που παρουσιάστηκε στο Παρίσι, στο Βερολίνο και σε σημαντικά διεθνή φεστιβάλ.
Όρντινο: Με το περίφημο θίασο πλαισιώνει τον Ακύλλα Καραζήση μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο εξαιρετικός Γιώργος Γλάστρας και ο πολλά υποσχόμενος Άρης Μπαλής.
Πρεμιέρα: Στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

Η Μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση

 
Μετά την τεράστια επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς ο Δημήτρης Τάρλοου αναλαμβάνει να ανεβάσει και πάλι στο Θέατρο Πορεία το έργο που αγαπήθηκε πολύ από αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας.
Spoiler Alert: Οι δεσμοί του σκηνοθέτη με το έργο είναι κατά κάποιον τρόπο δεσμοί αίματος καθώς ο Καραγάτσης βρισκόταν στο γενεαλογικό του δέντρο.
Όρντινο: Με το νέο θίασο που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να παρουσιάσει μία παράσταση που χειροκροτήθηκε όσο λίγες την περσινή σεζόν.
Πρεμιέρα: Στις 3 Οκτωβρίου 2015.

Θέλω μια χώρα του Ανδρέα Φλουράκη

 

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στο Φεστιβάλ Αθηνών το σύγχρονο θεατρικό κείμενο ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης υπό τιη σκηνοθετική επιμέλεια της καλλιτεχνικής του διευθύντριας, Μαριάννας Κάλμπαρη.
Spoiler Alert: Μαζί με τους επαγγελματίες ηθοποιούς, στο έργο συμμετέχουν και σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης.
Όρντινο: Με την εξαιρετική ερμηνευτικά Ρένη Πιττακή και την πάντοτε λιτή αλλά διαφορετική σκηνοθετική άποψη της Μαριάννας Κάλμπαρη.
Πρεμιέρα: Στις 2 Οκτωβρίου 2015.

Αρχοντοχωριάτης του Μολιέρου

 

Ο εξαιρετικός κωμικός Γιάννης Μπέζος καταπιάνεται με τη γαλλική κωμωδία του 1670 και την ανεβάζει σε δική του σκηνοθεσία στο Θέατρο Βρετάνια.
Spoiler Alert: Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιάννη Μπέζο στο ρόλο του κυρίου Ιορδάνη ωστόσο, ελπίζουμε να είναι το ίδιο καλός όσο στο παρελθόν.
Όρντινο: Με τον μοναδικό Τάσο Γιαννόπουλο και τον επιτυχημένα δοκιμασμένο συνδυασμό του με το Γιάννη Μπέζο επί σκηνής.  
Πρεμιέρα: Στις 8 Οκτωβρίου 2015.

Μπιλ και Λου

 
Η αλληλογραφία μεταξύ των δύο όχι τόσο συνηθισμένων φίλων συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Skrow Theater με το Δημήτρη Μπογδάνο να μας δίνει αυτό ακριβώς που θέλουμε να δούμε σε μία κωμωδία: απλότητα και ποιότητα.
Spoiler Alert: Το έργο έχει ήδη παιχτεί στη μεγάλη οθόνη με τον τίτλο Mary and Max και έχει λάβει εξίσου καλές κριτικές.
Όρντινο: Με τους μοναδικούς αυτοσχεδιαστικούς ρόλους του Βασίλη Μαυρογεωργίου, την καταπληκτική και πολλά υποσχόμενη ως πρωτοεμφανιζόμενη Λυδία Τζανουδάκη και τον πάντοτε εξαιρετικό Στέλιο Ιακωβίδη.
Πρεμιέρα: Στις 28 Νοεμβρίου 2015.


Τα παράσιτα της Βιβιέν Φράντσμαν

Η επιτυχία της περσινής σεζόν 'έπεισε' τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο να σκηνοθετήσει και φέτος τα 'παράσιτα', Ιωάννα Κολλιοπούλου και Κόρα Καρβούνη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.
Spoiler Alert: Το έργο «Παράσιτα» γράφτηκε από τη Βίβιεν Φράντσμαν ύστερα από παραγγελία της θεατρικής εταιρείας Clean Break, που ιδρύθηκε το 1979 από δύο φυλακισμένες γυναίκες, που πίστευαν ότι το θέατρο είναι το κατάλληλο μέσο για να φέρει τις κρυφές ιστορίες των φυλακισμένων γυναικών μπροστά στο ευρύ κοινό.
Όρντινο: Με τις καταχειροκροτημένες ερμηνείες των Ιωάννα Κολλιοπούλου και Κόρα Καρβούνη.
Πρεμιέρα: Στις 5 Οκτωβρίου 2015.

Έγκλημα και Τιμωρία του Φίοντορ Μ. Ντοστογιέφσκι

 
Μετά το Λεωφορείον ο Πόθος, ο Τάσος Ιορδανίδης επιλέγει για τη σκηνή του Άνεσις ένα ακόμη κλασικό έργο και αφήνεται στις σκηνοθετικές εντολές του Λεβάν Τσουλάτζε.
Spoiler Alert: Τη μετάφραση του έργου ανέλαβε να κάνει από τα γεωργιανά η Χάτια Γκόσουα.
Όρντινο: Με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη ο οποίος με το ρόλο του ανακριτή Πορφύρη, αναλαμβάνει να μας πείσει ότι οι ντετεκτιβίστικοι ρόλοι δεν του πηγαίνουν μόνο τηλεοπτικά.
Πρεμιέρα: Στις 8 Οκτωβρίου 2015.


Φιλουμένα του Εντουάρντο ντε Φιλίππο

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Εθνικό Θέατρο εμπιστεύεται τη σκηνοθετική ματιά του Σταμάτη Φασουλή και τη μοναδική Ελένη Ράντου και ανεβάζει στην κεντρική του σκηνή ένα έργο του 1946.
Spoiler Alert: Το κινηματογραφικό αριστούργημα Γάμος αλά Ιταλικά του Βιττόριο ντε Σίκα είναι βασισμένο στο κείμενο της παράστασης.
Όρντινο: Με το επιτυχημένο συνδυασμό της Ελένης Ράντου με τον Άλκη Κούρκουλο.
Πρεμιέρα: Την 1η Οκτωβρίου 2015.

Το Δάνειο του Τζόρντι Γκαλθεράν

 
Οι Βαγγέλης Θοδωρόπουλος και Παντελής Δεντάκης επιχειρούν να διακωμωδήσουν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου την επικαιρότητα με ένα έργο που μιλά για την οικονομική κρίση και τα παρελκόμενα της.
Spoiler Alert: Το έργο κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Τουρνουά Σύγχρονου Καταλανικού Θεάτρου της Τζιρόνα τον Νοέμβριο του 2011.
Όρντινο: Με τη θεατρική χημεία των δύο πρωταγωνιστών πλαισιωμένη από τη μουσική του Φοίβου Δεληβοριά.
Πρεμιέρα: Στις 31 Οκτωβρίου 2015.

Φάουστ του Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε

 

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου ανεβάζει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά την ιστορία ενός από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του θεατρικού κοινού, του Γιόχαν Φάουστ.
Spoiler Alert: Μία παράσταση της Κατερίνας Ευαγγελάτου ποτέ δεν είναι συνηθισμένη. Μην περιμένεις επομένως μία άκρως κλασική απόδοση.
Όρντινο: Με τον Νίκο Κουρή στο ρόλο του Φάουστ και τον Αργύρη Πανταζάρα στο ρόλο του Μεφιστοφελή.
Πρεμιέρα: Στις 9 Δεκεμβρίου 2015.

Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 της Ομάδας Ιδέα

Με το 1ο βραβείο στο 38ο Almagro off Festival της Ισπανίας, η ομάδα Ιδέα των Κώστα Γάκη, Αθηνάς Μουστάκα και Κωνσταντίνου Μπιμπή, παρουσιάζει για τρίτη χρονιά την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας του Σαίξπηρ στην πιο 'απλοϊκή' της μορφή στο Θέατρο Θησείον.
Spoiler Alert: Η παράσταση έχει κερδίσει τα δύο βραβεία του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου το 2013 και τη συμμετοχή της στο 1ο Φεστιβάλ Σαίξπηρ της Σερβίας το οποίο είχε διοργανώσει ο Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς το 2014.
Όρντινο: Με την εξαιρετική ερμηνεία του Κωνσταντίνου Μπιμπή στο ρόλο της γριάς Παραμάνας.
Πρεμιέρα: Στις 8 Οκτωβρίου 2015.

Όλη η βίβλος (λέμε τώρα) από τους A. Long, R.martin, A.Tichenor

 
Η Αθανασία Καραγιαννοπούλου ανεβάζει για δεύτερη χρονιά την επιτυχημένη κωμωδία που σπάει ταμεία σε Αμερική και Αγγλία, στη σκηνή του Θεάτρου Χορν.
Spoiler Alert: Η πρώτη συνεργασία και τεράστια εισπρακτική επιτυχία των συγγραφέων του έργου ήταν το Όλος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα.
Όρντινο: Με το γέλιο. Όπως φροντίζουν να συμβουλέψουν και οι συντελεστές: Προσοχή, η παράσταση είναι ακατάλληλη για προσφάτως εγχειρισμένους.
Πρεμιέρα: Στις 2 Νοεμβρίου 2015.

Η Ιστορία θα είναι πάντα η ίδια, τίποτα δε θα την απογοητεύει από την ομάδα από τον πέμπτο στίχο κιόλας Φάλτσοι

 
Τόπο στα νιάτα δίνει για μία ακόμη φορά ο πολυχώρος του Bios δίνοντας τη σκηνή του στην ομάδα που κέρδισε το φετινό διαγωνισμό scratch night του Bob Theater Festival. Οι από τον πέμπτο στίχο κιόλας φάλτσοι είναι μία ομάδα που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για να μας παρουσιάσει την πρώτη της ολοκληρωμένη παράσταση σε σκηνοθεσία Γιάννη Διδασκάλου.
Spoiler Alert: Πρόκειται για την ιστορία ενός μονόκερου που ήθελε να γίνει άνθρωπος.
Όρντινο: Με την προσπάθεια των παιδιών(φυσικά).

Nine του Arthur Kopit

Ο πολυπράγμων Γιάννης Κακλέας ανεβάζει φέτος στη σκηνή του Πάνθεον ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μιούζικαλ όλων των εποχών.
Spoiler Alert: Μετά την κινηματογραφική επιτυχία του μιούζικαλ, το στοίχημα του σκηνοθέτη κρίνεται ως εξαιρετικά δύσκολο.
Όρντινο: Με την Κατερίνα Λέχου και το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, δεκατέσσερα χρόνια μετά την τηλεοπτική τους συνεργασία στο Είσαι το Ταίρι μου.
Πρεμιέρα: Στις 28 Οκτωβρίου 2015.