Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Πανούτσος


Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Πανούτσος
Πενθεί ο Αρτινός αθλητισμός

Στα «μαύρα» ντύθηκε η Άρτα, αλλά και ολόκληρη κοινότητα του ελληνικού βόλεϊ και όχι μόνο για τον θάνατο του 45χρονου διεθνή διαιτητή Νίκου Πανούτσου...
ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Άρτας, όπου και νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.
Ο άτυχος Νίκος Πανούτσος έδινε γενναία μάχη όλες αυτές τις ημέρες για να κρατηθεί στην ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Νίκος Πανούτσος ήταν παλιός αθλητής του βόλεϊ, ξεκίνησε την διαιτησία το 1989 από την Άρτα, ήταν διεθνής διαιτητής και ένας εξαίρετος άνθρωπος που διακρίθηκε για το ήθος του έχοντας μεγάλη προσφορά στον χώρο της διαιτησίας. Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, παντρεμένος και με δύο αγόρια. Σήμερα το απόγευμα στις 16:30 μ.μ. στην Γραμμενίτσα θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

ΠΗΓΗ 

H ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

«Το ελληνικό βόλεϊ θρηνεί τον θάνατο του διεθνή Έλληνα διαιτητή Νίκου Πανούτσου που τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας το άθλημα φτωχότερο.

Η ΕΟΠΕ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Άρτας με πνευμονικό οίδημα.

Ο Νίκος Πανούτσος ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος που διακρίθηκε για το ήθος του έχοντας μεγάλη προσφορά στον χώρο της διαιτησίας.

Την ΕΟΠΕ θα εκπροσωπήσει στην κηδεία του το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ, Απόστολος Βέτσας, ενώ η Ομοσπονδία αποφάσισε να κηρύξει ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες βόλεϊ που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στη χώρα».