Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Δε θα πιστέψετε ποιος σταρ του Hollywood παραλίγο να ήταν μέλος των Backstreet Boys!!!

Όχι ότι κακόπεσε, αλλά θα είχε ενδιαφέρον

Είναι από τους πιο hot ηθοποιούς της γενιάς του. ΟΙ θαυμάστριές του ανα τον κόσμο πάρα πολλές. Μπορεί να μην έχει ομορφιά μοντέλου, αλλά ο αέρας που αποπνέει και το στυλ του, είναι μοναδικά και τον κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στους υπόλοιπους stars. Ποιος είναι; Μα φυσικά ο Ryan Gosling. Ξέρουμε, σήμερα σας είχαμε και άλλο θέμα με το γνωστό ηθοποιό, αλλά τι να κάνουμε που οι ειδήσεις τρέχουν και που εντάξει το παραδεχόμαστε του έχουμε μια μικρή αδυναμία.


Ο ταλαντούχος ηθοποιός, λοιπόν, όταν ήταν μικρός, είχε πάρει και αυτός μέρος στο The Mickey Mouse Club. Κολλητός του φίλος ήταν ο διάσημος τραγουδιστής Justin Timberlake, o oποίος είχε δεχτεί την πρόταση να είναι μέλος του boyband 'N Sync. Όταν όμως ήρθε η πρόταση στον Ryan, να συμμετάσχει στο συγκρότημα των Backstreet Boys, εκείνος αν και έλαβε μέρος στις οντισιόν, ποτέ δεν το πήρε το θέμα ζεστά, μιας και πίστευε ότι αυτό το συγκρότημα δεν πρόκειται ποτέ να πάει καλά. «Έκανα λάθος! Εντάξει δε μπορούμε να ζούμε αναπολώντας το παρελθόν. Η ζωή είναι το τώρα. Απλά εκείνο το σχέδιο είχε ναυαγήσει», δήλωσε ο όμορφος star. Και μπορεί ο A.J [McLean], μέλος του πιο πετυχημένου pop boyband, από τότε να κοκορευόταν ότι αυτό το συγκρότημα θα πάει πολύ μπροστά, ο Ryan είχε τις αμφιβολίες του. Το μέλος των Backstreet Boys βέβαια δε φέρθηκε στο  Gosling με τον καλύτερο τρόπο, μιας και ο ηθοποιός ακόμη περιμένει τηλεφώνημά του που του είχε υποσχεθεί, κατά την περίοδο της οντισιόν. Mπορεί οι δύο stars να ήταν room-mates, αυτό βέβαια δεν πτόησε το μέλος των Backstreet Boys να αδιαφορήσει για το φίλο του. Λίγο καθυστερημένα βέβαια ο Α.J. είχε δηλώσει: « Ryan συγνώμη που δεν σου τηλεφώνησα ποτέ. Αν θελήσουμε κάποια στιγμή ένα έκτο μέλος θα σε καλέσω». Λίγο ειρωνική η δήλωση, έτσι δεν είναι;


Φυσικά δεν κακόπεσε και ο Gosling, αφού έκανε καριέρα στην υποκριτική. Να πούμε την αλήθεια, καλύτερα που δε δέχτηκε, θα μπορούσατε να φανταστείτε άλλον ηθοποιό στο ρόλο του στο Notebook; Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι αν έχεις άστρο, οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Gosling είναι αυτός, θα μας πείτε και θα έχετε και δίκιο!