Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Το παίρνει πάνω του ο Δέλλας, μίλησε με τον Μώραλη

Ρόλο άτυπου προέδρου παίζει τα δύο τελευταία 24ωρα στην ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας. 
 Με δεδομένο ότι η διοίκηση της ομάδας είναι ουσιαστικά απούσα (ο Δημητρέλος νοσηλεύεται, ο Μπρουσιανός δεν εμφανίζεται), ο προπονητής έχει πάρει την υπόθεση πάνω του και κάνει σειρά επαφών έτσι ώστε η ομάδα να έχει την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση από τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας,ο Δέλλας μίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Λίγκας Γιάννη Μώραλη από τον οποίο ζήτησε ισονομία και τη δυνατότητα η ΑΕΚ να παίξει για τη σωτηρία της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Το νομικό βάρος της υπόθεσης έχει πέσει αντιστοίχως στις πλάτες του Χάρη Γρηγορίου ο οποίος ετοιμάζει πυρετωδώς την υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ στην πειθαρχική επιτροπή της Superleague (συνεδριάζει την Πέμπτη).
Η Ενωση αναμένεται να "πατήσει" πάνω στην έκθεση της αστυνομίας η οποία ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας, στη συναίνεση που πρόσφερε ο Πανθρακικός αλλά και στις ανακρίβειες, που όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Τριτσώνης.
Στην ΑΕΚ, τέλος, υπάρχουν σκέψεις να κλειστεί η ομάδα σε ξενοδοχείο από την προσεχή Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 




http://www.contra.gr/