Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Τσακωμός Ιμπραχίμοβιτς - Λεονάρντο στους πανηγυρισμούς του τίτλου(Vid)

Σε βαθιά δυσμένεια φαίνεται πως έχει πέσει ο Λεονάρντο στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εμφανίστηκε εξαγριωμένος από την παρουσία του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου στα αποδυτήρια για τους πανηγυρισμούς του τίτλου.

Ο αρχισκόρερ των πρωταθλητών Γαλλίας, ο οποίος πανηγύριζε το 10 πρωτάθλημα στην καριέρα του τα τελευταία 11 χρόνια, κλήθηκε από τον Βραζιλιάνο να αφήσει τους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του και να κατευθυνθεί για ντόπινγκ κοντρόλ.
Ο Σουηδός, ο οποίος είναι αρκετά ενοχλημένος με τη γενικότερη συμπεριφορά του Λεονάρντο στο σύλλογο, ξέσπασε και του αντιμίλησε, την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες της Παρί συνέχισαν να χοροπηδούν και να τραγουδάνε.
Ο "Ίμπρα" φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από τη στάση του Λεονάρντο να αφήσει απροστάτευτη την ομάδα και τον ίδιο από τα media. Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο Κάρλο Αντσελότι δεν δεσμεύθηκε για παραμονή στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, ενισχύοντας τα σενάρια της ρήξης που υπάρχει με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος μετά και από την τιμωρία του για απώθηση διαιτητή στα αποδυτήρια πριν από μία εβδομάδα, βρίσκεται υπ' ατμόν.




http://www.contra.gr/