Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Πέντε νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Άρτα

  


 
 
Θρήνος στην Άρτα. Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων. Άγνωστα τα αίτια του δυστυχήματος
Πέντε νεκροί, μεταξύ των οποίων ένα παιδί και 4 τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός δυστυχήματος το οποίο συνέβη στις τέσσερις το απόγευμα της Πέμπτης στη θέση Συκούλα Άρτας, στο 141ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ, το δυστύχημα συνέβη όταν δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα συγκρούστηκαν μετωπικά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Το ακριβές σημείο του δυστυχήματος είναι μία πολύ επικίνδυνη στροφή ανάμεσα στη Συκούλα και το Κομπότι.
Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών από την άμορφη μάζα των σιδερικών στην οποία μετατράπηκαν τα δύο αυτοκίνητα, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Στο Νοσοκομείο της Άρτας αυτή την ώρα υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις οι τραυματίες.
Όπως επίσης γίνεται γνωστό στο ένα όχημα επέβαιναν, δύο γυναίκες και τέσσερα παιδιά και στο άλλο δύο γονείς με το γιο τους.
Από την Αστυνομία δόθηκαν στη δημοσιότητα οι ηλικίες των εμπλεκομένων στο δυστύχημα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "Σήμερα (01-08-2013) το μεσημέρι, στο 140,5ο χλμ της Εθνικής Οδού Άρτας -Αντιρρίου, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 40χρονο ημεδαπό και επιβάτες έναν 84χρονο και μία 69χρονη, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονη ημεδαπή, στο οποίο επέβαιναν μία 31χρονη και τέσσερα ανήλικα παιδιά ηλικίας 3, 13, 15 και 16 ετών.
Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να τραυματισθούν θανάσιμα η 43χρονη οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, η 31χρονη και ο 13χρονος, επιβάτες του ίδιου οχήματος, καθώς και οι δύο επιβάτες του πρώτου οχήματος (ηλικίας 84 και 69 ετών).
Επίσης σοβαρά τραυματίστηκαν ο 40χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος και τα τρία παιδία ηλικίας 3, 15 και 16 ετών, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας".


http://news247.gr